Sport & bewegen

Haglöfs L.I.M Mid Jacket: licht, stretchy, minimalistisch ontwerp

22 mei , 2021  

Haglöfs komt dit voorjaar met het L.I.M Mid Jacket voor actieve buitenmensen. Dit dunne, stretchy outdoorvest houdt je droog en warm tijdens tal van activiteiten. De open structuur zorgt voor een hoog ademend vermogen en snel transpiratievocht-transport. Dankzij het minimalistische design is het vest uiterst packable en lichter dan je ooit zou verwachten: 195 gram (heren, maat L).

Het L.I.M Mid Jacket is mooi afgewerkt: glad aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Het vest is gemaakt van 4-way Pontetorto Tecnostretch-fleece dat goed aansluit op het lijf, hoe fanatiek je ook in beweging bent. De fleece is gemaakt van gerecycled polyester en is Bluesign Approved.

De afwerking van het vest bestaat uit platte naden die irritatie tijdens het sporten tegengaan. Verder is het vest voorzien van een borstzak met rits voor kleinere items die je bij de hand wilt houden. De rits bij de kin is afgedekt voor meer comfort.

Informatie
Het Haglöfs L.I.M Mid Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 110. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.