Outdoor, Sport & bewegen

HydraPak SpeedCup

15 jul , 2019   Video

De HydraPak SpeedCup is speciaal ontwikkeld voor hardloopwedstrijden zonder wegwerpbekers. De drinkbeker blijkt ook een ideaal outdoor-accessoire te zijn. De SpeedCup is licht van gewicht, flexibel en ultracompact op te vouwen. Je stopt hem weg in het kleinste zakje en neemt hem overal mee naar toe. Ideaal voor trailrunners, marathonlopers, backpackers en wandelaars.

Het slimme is dat de herbruikbare bekers altijd blijven staan, of ze nu vol of leeg zijn. De lus aan de bovenkant zorgt ervoor dat je de beker gemakkelijk kunt vasthouden. De beker is gemaakt van slijtvast TPU, BPA- en PVC-vrij, dus goed voor milieu en lichaam. Reinigen kan met de hand of in de vaatwasser.

Informatie
De HydraPak SpeedCup is verkrijgbaar bij sport- en outdoorwinkels en webshops. 100% BPA- en PVC-vrij. Consumentenadviesprijs € 9,95 per 2 stuks. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

HydraPak Stash Bidon
De nieuwe Stash Bidon van HydraPak is ultracompact in elkaar te drukken en neemt dan nauwelijks ruimte in. Hij is 50% lichter in gewicht dan een normale bidon en mag dus niet ontbreken in je uitrusting. Met een inhoud van 0,75 of 1,0 liter is de Stash groot genoeg om je lichaam gedurende de dag van voldoende water te voorzien. Ideaal voor hardlopers, backpackers en langeafstandwandelaars.

De bidon is voorzien van een handvat en een grote draaidop: makkelijk om mee te nemen, makkelijk om bij te vullen. De flexibele drinkfles is gemaakt van zacht en ultra-duurzaam TPU. Gewicht: 84 gram. Afmeting open: 195mm x 92mm, afmeting ingedrukt: 66mm x 92mm.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.