Outdoor, Sport & bewegen

Nathan Vaporkrar-2, hardloopvest voor optimale hydratatie

11 mei , 2019   Video

Het lichtgewicht hardloopvest Vaporkrar-2 van Nathan is ontworpen in samenwerking met ultramarathonloper Rob Krar. Het herenvest is optimaal ademend en sluit perfect aan op het bovenlichaam. De zakken aan de voorzijde zijn voorzien van twee zachte 600 ml soft flask flacons met een verlengd drinkslangetje om onderweg gemakkelijk te drinken.

De opbergruimte aan de voorzijde is groot genoeg voor een plussize smartphone. De verstelbare banden ter hoogte van het borstbeen geven maximale flexibiliteit. Aan de achterkant bevindt zich een grote zak met aan de binnenzijde een compartiment voor een 1,5 L waterreservoir. De verschillende opbergzakjes zijn makkelijk toegankelijk voor repen of gelletjes onderweg. De totale opbergruimte bedraagt 4 liter. Reflecterende details zorgen voor 360-graden zichtbaarheid.

Hydratatieplan
Uitdroging is de belangrijkste oorzaak van blessures tijdens trainingen. Je lichaam bestaat voor 65% uit water dus iedereen van beginnend tot professioneel hardloper heeft een hydratatieplan nodig om goed te kunnen presteren en sneller te herstellen. Het Nathan Vaporkrar-2 hardloopvest is dan je ideale buddy.

Informatie
De Nathan Vaprokrar-2 4L is verkrijgbaar bij outdoor- en sportwinkels en webshops. Kleur: Slate Grey. Gewicht zonder flacons: 207 g, met flacons: 306 g. Consumentenadviesprijs € 169,95. Tevens verkrijgbaar in een 12 liter uitvoering

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.