Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

Sigma Micro Dubbel veiligheidslicht

14 sep , 2018   Gallery

De MICRO DUO zorgt ervoor dat je in elke dagelijkse situatie goed zichtbaar bent. Dankzij de snelle bevestiging, de praktische grootte, de flexibele siliconehouder of middels de handige sleutelhanger-ring zijn de gebruiksmogelijkheden van het veiligheidslicht vrijwel onbegrensd – of het nu wordt bevestigd aan de (race/mtb) fiets, rugzak, sleutelhanger, hondenriem of bijv. je cap tijdens hardlopen. Unieke feature is dat je zelf kunt bepalen of de LEDs ROOD schijnen of WIT schijnen, of gecombineerd ROOD-WIT, en is dus te gebruiken als voorlicht of achterlicht!

De beide LED-lampen kunnen niet alleen eenvoudig middels de geïntegreerde drukknoppen worden bediend, maar kunnen ook afzonderlijk worden aangestuurd. Samen met de twee verlichtingsmodi (continu en knipperend) en twee lichtkleuren (rood en wit) kunnen verschillende verlichtingscombinaties worden gecreëerd. Daardoor is men zichtbaar vanaf ca. 50 m, zodat men ook in de donkere seizoenen uitstekend en door alle verkeersdeelnemers wordt gezien. De brandduur van ca. 60 uur alsmede de spatwaterbescherming conform de IPX4 standaard maken de MICRO DUO tot een betrouwbare dagelijkse metgezel.

De MICRO DUO is verkrijgbaar in de vier kleuren wit, zwart, zilver en rood. De veiligheidslamp is vanaf begin september 2018 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 9,95. Twee knop-batterijen zijn inbegrepen in de leveringsomvang.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.