Sport & bewegen

State Bicycle CX

16 nov , 2015   Gallery

Nu het weer begint de veranderen en de bochtjes verraderlijk glad worden door bladeren en andere obstakels, verdwijnen de strakke wegracers gepoetst en wel in de schuur. Mooi moment om de mountainbike tevoorschijn te halen of beter nog, de cyclocrosser.

Geen mountainbike of cyclocross fiets? Dan heeft State Bicycle misschien wel wat leuks voor je. State Bicycle is een grote naam in de singlespeed en fixedgear wereld. Naast de deelname aan diverse fixedgear wedstrijden zoals Red Hook Crit, staan ze ook hun mannetje in het veld.

State Bicycle Thunderbird CX
Paradepaardje is de Thunderbird CX. Dit aluminium frame is opgebouwd met de beste onderdelen waaronder een carbon voorvork, Avid BB5 mechanische schijfremmen, Ritchey stuur/stuurpen/zadelpen, SRAM S500 remgrepen en Kenda banden. Deze fiets wordt als singlespeed geleverd maar kan omgebouwd worden naar een 1×11 verzet. De prijs is met nog geen €1400 ook nog eens uitermate vriendelijk. Meer State Bicycle Thunderbird.

State Bicycle Warhawk CX
Voor wie de Thunderbird toch nog iets te gortig is, heeft State Bicycle een stalen broertje gemaakt: de Warhawk. Deze fiets is voorzien van een Cro-mo 4130 stalen frame en vork, Kenda cantilever remmen, Zoom stuur en zadelpen, 30mm diepe aluminium velgen en Kenda banden. Ook deze fiets wordt geleverd als singlespeed. De prijs van de Warhawk ligt rond de €850. Meer State Bicycle Warhawk

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.