Horeca & Gastronomie, Koffie, Lifestyle, Persberichten, Thee

Nieuwe cadeauverpakkingen én dessins van Steam Waverz

8 nov , 2017   Gallery

Uren kletsen, thee drinken en genieten van zoetigheden: de high tea is weer helemaal terug. Dat kan in zoete theetentjes, maar ook gewoon thuis. Op een warme thee- of koffiekop komen de dessins van het Nederlandse label Steam Waverz tot leven. De nieuwe papierdessins vertellen een verhaal waar je niet snel over uitgepraat raakt.

De kers op de taart
Steam Waverz breidt haar collectie uit met vier mooie dessins met een eigen verhaal. Thee- of koffie drinken draait vooral om beleving: de sfeer en setting moeten kloppen. Deze accessoire maakt ieder moment tot een ware belevenis. De “Cherry on cake” herinnert je eraan om van elk moment te genieten en zorgt tijdens de thee letterlijk voor de spreekwoordelijke kers op de taart.

Klein geschenk, mooie boodschap
Als Limburgse groeide Angeliek, oprichter van Steam Waverz, op met taart-tradities. Een goede kop thee of koffie met Limburgse vlaai was meer regel dan uitzondering. Die tradities zijn verwerkt in de nieuwe dessins. Sinds kort zijn de dessins ook verkrijgbaar in een duoverpakking waarin twee Steam Waverz zitten. Hierdoor is het mogelijk om iemand per post op een originele manier op de thee te vragen. Maar ook als je iemand wilt laten weten dat je trots op hem/haar bent, kun je de “Peacock” sturen: een klein geschenk met een mooie boodschap.

Steam Waverz in België, Duitsland en Nederland
Ruim twee jaar geleden bedacht Angeliek Caelen Steam Waverz toen ze iemand op een speciale manier wilde bedanken. Zij ontwikkelde deze, door haar gepatenteerde, papiertechniek en alle ontwerpen zijn van haar hand. Tegenwoordig geniet men in België, Duitsland, Nederland en ver over de grens van haar mooie illustraties. Omdat de in Nederland geproduceerde Steam Wavers herbruikbaar zijn, kunnen alle bijzondere momenten opnieuw beleefd worden.

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.