Thee

Tea By Me, theeplanten van Nederlandse bodem

29 okt , 2020  

Tea by me gaat partnerschap aan met oprichters De Vegetarische Slager. Jaap Korteweg en Niko Koffeman, oprichters van De Vegetarische Slager, stappen in het Zundertse bedrijf Tea by Me. Met deze nieuwe samenwerking maakt Tea by Me zich klaar voor verdere groei in binnen- en buitenland met Europese theeplantages en verdere ontwikkeling van de lokale productiefaciliteit. Jaap Korteweg, Niko Koffeman en Johan Jansen vonden elkaar in hun gedeelde passie voor natuur en bewust ondernemen.

Over Tea By Me
Zwarte thee, groene thee, witte thee… Wat jouw favoriet ook is, bijna alle theesoorten worden gemaakt van de blaadjes van deze theeplant, Camellia Sinensis. Het waren de Chinezen die duizenden jaren geleden begonnen met het verbouwen en drinken van thee. Maar wat zij kunnen, kun jij als theegek nu ook! Met de theeplant van Tea by Me kweek en maak je met wat liefde & aandacht jouw eigen thee.

Kweek je eigen thee!
Nooit eerder was het een kwekerij in Europa het gelukt om een theeplant te kweken in het Europese klimaat. Special Plant Zundert is er na jaren van ontwikkelen wél in geslaagd. Nu kun jij zelf deze thee plant thuis kweken en genieten van zelf gemaakte thee!

Meer weten over Tea By Me? Check dan zeker even de website >

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.