Evenementen, Horeca & Gastronomie, Koffie

Concerto Koffie Serveert

22 sep , 2016  

Concerto Recordstore, de mooiste winkel van Amsterdam, bestaat al ruim zestig jaar. Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Concerto er sinds een paar jaar een kindje bij heeft: Concerto Koffie. Hier worden de lekkerste koffies, tosti’s en zoetigheden geserveerd. Daarnaast vinden er wekelijks optredens plaats op het bijbehorende Concerto podium. We willen ons podium graag in het middelpunt zetten en organiseren daarom vanuit Concerto Recordstore en Concerto Koffie een eigen (gratis) festivalletje op zaterdag 22 oktober 2016: Concerto Koffie Serveert.

Het belooft een druk programma te worden met optredens van De Band KOFFIE, Gerson Main, GOSTO, ZickZack Soundsystem, Bobbie Wall, een Q&A met popfotograaf Bart Heemskerk en poëzie met Versjes van Lars. Daarnaast serveren we taarten met een twist, koffies en (virgin) koffiecocktails.

Al een aantal jaar is Concerto Koffie een plek om even bij te komen onder het genot van een heerlijk kopje koffie van Single Estate of White Label en een stukje huisgemaakte taart. Het team van Concerto Koffie bestaat uit een tiental jonge, enthousiaste koffie- en muziekliefhebbers die van maandag t/m zondag klaar staan om de lekkerste koffies te zetten. En waarom zal je tijdens je kopje koffie in de grootste platenzaak van Nederland niet ook genieten van een gratis optreden? Juist. Daarom vinden er een paar keer per week de zogenaamde instores plaats op het podium van Concerto. De afgelopen jaren hebben we met groot succes muzikanten mogen ontvangen als James Vincent McMorrow, Bear’s Den, Jungle by Night, Ronald Snijders, Lucky Fonz III, My Baby, Glen Hansard, Jeremy Loops, Eric Vaarzon Morel, DeWolff, Frank Iero (My Chemical Romance) en Tom Smith (Editors). Naast muzikanten zijn er ook schrijvers, dichters en tekenaars te bewonderen en zijn er geregeld filmvertoningen en lezingen op het Concerto podium.

Wie: Concerto Koffie
Wat: Concerto Koffie Serveert
Wanneer: 22 oktober 2016 van 10:00-18:00
Waar: Utrechtsestraat 52, te Amsterdam
Facebook: https://www.facebook.com/events/1178585822214167/

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.