Evenementen, Sport & bewegen

The Ride

13 jan , 2016  

Van 12 tot en met 16 juni is het zover: BIKEGEAR.CC THE RIDE. De ultieme uitdaging voor wielrenners; een achtdaagse etappetocht van de Stelvio in Italië naar de Cauberg in Valkenburg. Je kunt meedoen als Rijder of als Supporter (begeleider). Je fietst in teams van twee rijders, met of zonder Supporter. BIKEGEAR.CC THE RIDE powered by Fiets is dé tocht der wielertochten.

Acht etappes
Acht etappes, van de voet van de Stelvio naar de top van de Cauberg, de ultieme fietsuitdaging voor teams van twee rijders. 1.300 Kilometer, 17.000 hoogtemeters door Italië, Zwitserland, Liechtenstein, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland. Met beklimmingen in Alpen, Zwarte Woud, Vogezen en Ardennen.

Challenges
Elke dag een Challenge met professionele tijdsregistratie en teamklassementen. Het dag- en algemeen klassementen wordt per team opgemaakt in verschillende (leeftijds)categorieën; de opgetelde tijden van de twee Rijders bepalen klassementstijd.

Bucketlist
Deze mag zeker niet ontbreken op jouw bucketlist voor 2016. Het is dat we dat weekend al de Dutch Cross Country rijden… maar anders… 😉

Meer weten? Check de website >

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.