Gezondheid, Koffie, Lifestyle

3 Dagen vlammen na een kopje Stiff Bull coffee?

3 okt , 2016  

Of toch maar voorzichtig met een zak ijsklontjes op de bank? De makers achter Stiff Bull Coffee beweren dat je na het drinken van een kopje van hun zwarte goud een erectie krijgt die maar liefst 3 dagen stand houdt… ouch :-/

De makers beweren dat de werkzame stoffen in deze koffie hun oorsprong vinden in kruiden die gevonden worden in de jungle van Maleisie. Aziaten en Zuid-Amerikanen zouden dit goedje dan ook al eeuwenlang gebruiken om hun libido te bevorderen.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar gezondheidsexperts willen je toch vragen om niet direct je koffiezetter op te warmen en wijzen op de toch wel aanwezige gezondheidsrisico’s. Het Amerikaanse Food and Drugs Agency heeft deze koffie alvast op een lijst met verboden middelen gezet en waarschuwt met name voor de aanwezigheid van Desmethyl Carbodenafil. Dit stofje is namelijk vergelijkbaar met Sildenafil, het werkzame bestanddeel dat ook in Viagra zit. Het gebruik van dit stofje kan in combinatie met bepaalde medicijnen behoorlijk gevaarlijk zijn.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.