Gezondheid, Lifestyle

Willicroft’s plantaardige kazen nu bij Albert Heijn

30 sep , 2020  

Vanaf vandaag is het nog gemakkelijker om op duurzame wijze van kaas te genieten. Bij Albert Heijn is nu de plantaardige kaas van startup Willicroft beschikbaar. Met de This is Not Grated Cheese Italian Style, This is Not Dill Cream Cheese, This is Not Cheese Sauce en This is Not Classic Cream Cheese kunnen kaasliefhebbers toch op een verantwoorde manier genieten.

Landelijke verkrijgbaarheid
Willicroft bracht eind vorig jaar de eerste plantaardige kaasfondue op de markt en heeft nu ook op andere kaasproducten een plantaardig antwoord. De producten waren al verkrijgbaar bij Picnic en Crisp en liggen nu ook bij 100 Albert Heijn-filialen in Nederland en België in de schappen. Brad Vanstone, oprichter van Willicroft, is erg blij met deze stap. ‘We zijn ontzettend vereerd dat onze This is Not Cheese producten nu in een grote winkel verkrijgbaar zijn. We hebben altijd geloofd dat we iets bijzonders zouden creëren door ons in gelijke mate te focussen op smaak én ecologische voetafdruk. We zijn ongelooflijk blij dat Albert Heijn ons in die missie steunt!’

Rijk in smaak, laag in impact
De lancering in Albert Heijn wordt gevierd met twee nieuwe producten: This is Not Grated Cheese Italian Style, een plantaardige variant op Parmezaanse kaas en This is Not Dill Cream Cheese, een plantaardige variant op roomkaas met dille. Ook de producten This is Not Cheese Sauce en This is Not Classic Cream Cheese zullen verkrijgbaar zijn in de Albert Heijn. De kazen van Willicroft hebben een basis van noten of soja. Door dezelfde technieken te gebruiken zoals fermentatie, creëert Willicroft een romige kaas die rijk is aan smaak, maar laag is in impact.

Product- en verkoopinformatie
This is Not Cheese Sauce, 135 gram voor een adviesprijs van €2,99.
This is Not Classic Cream Cheese, 135 gram voor een adviesprijs van €3,99.
This is Not Dill Cream Cheese, 135 gram voor een adviesprijs van €3,99.
This is Not Grated Cheese Italian Style, 75 gram voor een adviesprijs van €3,99.

De producten zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en online supermarkten Picnic en Crisp. Ook kun je voor een volledig assortiment van verschillende plantaardige kazen en bijpassende natuurlijke wijnen terecht bij Willicrofts webshop en winkel aan de Spiegelgracht 30 te Amsterdam.

 

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.