Koffie, Lifestyle

Arist Cafe

27 okt , 2014  

Arist is een slim koffiezet-apparaat met bediening via een app, waarbij er gekozen kan worden uit allerlei verschillende varianten koffie. Uiteraard dien je de benodigdheden zelf in de Arist te doen, maar verder gaat er veel automatisch. Een kopje koffie zetten gaat dus simpel via de app, maar ook het bestellen van ingrediënten is bijvoorbeeld mogelijk in bepaalde delen van de wereld. De app voor Android en iOS geeft daarnaast ook suggesties voor nieuwe smaken en variaties. Om gebruik te maken van Arista is het een kwestie van de app downloaden, verbinden met WiFi en je favoriete koffie selecteren of creëeren.

Natuurlijk kan deze ook ‘offline’ bediend worden via het apparaat zelf, met een druk op de knop wordt de standaard-koffie gemaakt die je kunt instellen. Wil je helemaal connected zijn met je koffie-machine dan kun je een NFC-sticker onder je kopje plakken, waarna de Arist vanzelf zal beginnen met het maken de koffie waar jij enthousiast van kan worden.

Beschikbaarheid
Arist is te vinden op Kickstarter en het beoogde doel is inmiddels behaald. Voor $ 299 (~ € 235) maar over verzendkosten wordt niet gesproken. Het is dus niet helemaal duidelijk of en hoeveel daar nog bij gaat komen. Ga jij ‘connecten’ met je koffie?

 

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.