Koffie

Breaking Bad koffie bar

28 aug , 2015  

Het personeel loopt er rond in gele pakken en gasmaskers, de koffie wordt er geserveerd in maatbekers en de snoepjes die er worden gemaakt hebben wel erg veel weg van de drug ‘blue meth’. Welkom in het allereerste Breaking Bad-koffielab.

Deniz Kozan werd geïnspireerd door de Amerikaanse serie ‘Breaking Bad’ voor zijn koffielabo ‘Walter’s Coffee Roastery’ in Istanboel. De reeks draait rond Walter White, een chemieleraar die zijn carrière over een andere boeg besluit te gooien wanneer hij hoort dat hij terminaal is. Samen met een student gaat hij de drug ‘crystal meth’ produceren en verkopen.

walters-coffee-roastery

In de koffiezaak is de referentie naar ‘Breaking Bad’ overduidelijk: het personeel draagt de gele pakken die zowat het handelsmerk zijn van hoofdpersonage Walter. De muur is beschilderd met een uitvergroot periodiek systeem en de koffie’s worden netjes afgemeten in maatbekers en cilinders. Een ware attractie voor alle ‘Breaking Bad’-fans. Bedenker Kozan hoopt in de toekomst bovendien zijn concept verder uit te breiden naar de VS en Europa.

Op de Instagramaccount van de koffiezaak zijn de brouwsels te bewonderen.

Bron: HLN.be

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.