Koffie, Lifestyle

Coffee to go met de Etna koffiebeker

4 jun , 2019   Gallery

Ben je vaak onderweg en heb je dan zin in een koffie-to-go? Neem dan de prachtige Etna 500 ml mee, want deze drinkbeker van Kambukka houdt je koffie een hele werkdag heet. Je favoriete thee natuurlijk ook. Anderzijds houdt de drinkbeker, dankzij de uitstekende isolatie, dranken ook ijskoud. Heerlijk verfrissend bij een picknick op een zomerse dag.

Het design van de Kambukka Etna is erg fraai en vooral heel functioneel. Neem bijvoorbeeld de handige 3-in-1-dop. Deze zet je eenvoudig op 1: even drukken om snel een slok te nemen, op 2: volledig openen om de fles te gebruiken als mok of op 3: geheel afsluiten. De Etna-collectie is verkrijgbaar in veel kleuren, waaronder de trendy graphics Paradise Flower en Trumpet Flower. 

Maak het leven gemakkelijk
De Etna is 100% lekvrij en uitgerust met de nodige innovaties die het leven gemakkelijk maken. Naast de slimme dop is de fles ook uitgerust met Snapclean®-technologie waarmee het drinkmechanisme in één klik uit de deksel wordt verwijderd om het te reinigen. Dat kan gewoon in de vaatwasser. Bovendien zijn alle deksels van Kambukka uitwisselbaar.

De Kambukka Etna 500 ml geïsoleerde koffiebeker is verkrijgbaar via webshops, sportwinkels en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. Consumentenadviesprijs Paradise Flower en Trumpet Flower € 34,90. In de kleuren Blackberry, Midnight, Forest Shade en Silver € 32,90. Informatie: www.kambukka.com.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.