Koffie

Illy Y5 Milk

8 okt , 2014  

Het is een revolutionaire innovatie voor het Italiaanse koffiemerk: illycaffè komt met de Y5 Milk, een nieuwe koffiemachine binnen de Iperespresso familie, met One Touch Milk-optie. Met één druk op de knop wordt naast de perfecte espresso, een latte macchiato of cappuccino bereid. Koffieliefhebbers krijgen hiermee een scala aan mogelijkheden als nooit tevoren. Het uitneembare melkreservoir kan bovendien in de koelkast worden bewaard, zodat de melk vers blijft. De Y5 Milk is verkrijgbaar vanaf half oktober en beschikbaar in de uitvoeringen zwart en wit. In 2015 zal zich daar ook de satin uitvoering bij voegen.

illy-Y5-milk-2

Met de toevoeging van de Y5 Milk breidt het Italiaanse koffiemerk de familie van illy Iperespresso machines verder uit. In deze nieuwe uitvoering heeft de compacte, elegante en bijzonder slim ontworpen machine, een apart melkreservoir. Dit reservoir is eenvoudig los te koppelen. De verse melk die nodig is voor het bereiden van de uiteenlopende koffiemogelijkheden kan zo in de koelkast worden bewaard.

Van ontbijt tot koffiepauze en daarna

Ook deze editie van de Y5 machine maakt gebruik van touch technologie. Via de icoontjes op de touch glasplaat heeft de thuisbarista de keuze uit zes verschillende warme dranken: espresso, latte macchiato, cappuccino, long espresso, gestoomde melk of heet water voor een kopje thee.

Extra feestelijk

Bij illy staat smaakbeleving centraal. Niet alleen de perfecte espresso of cappuccino, maar ook een heerlijk diner in goed gezelschap. Speciaal voor de feestdagen ontvangen consumenten dan ook bij aankoop van een Iperespresso machine, een dinercheque van € 50 cadeau. De cheque kan worden verzilverd bij een van de 60 deelnemende restaurants in Nederland. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.illypromotions.nl.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.