Koffie, Sport & bewegen

Kaldi X Tour de Tietema – Malignano koffie!

25 jun , 2021  

Van 26 juni tot en met 19 juli vindt de 108e editie van de Tour de France plaats. Om dit te vieren heeft Kaldi samen met het bekende YouTube kanaal ‘Tour de Tietema’ een nieuwe koffieblend ontwikkeld, namelijk de Malignano koffie. Een krachtige slow roast koffie die smaakt naar overwinning! Nu tijdelijk met gratis Tour de Tietema bidon.

Wie is Tour de Tietema?
2 jaar geleden zijn Josse Wester, Devin van der Wiel en Bas Tietema gestart met het maken van YouTube filmpjes tijdens de Tour de France. Dit leverde in een korte tijd veel bekendheid op door hun originele manier van verslaglegging van de wielersport. Zo hebben zij verschillende challenges uitgevoerd zoals: zo ver mogelijk fietsen in 24 uur, 50 dagen leven als prof en fietsend van Nederland naar Italië! Benieuwd naar de avonturen van Tour de Tietema? Neem dan eens een kijkje op hun YouTube kanaal: https://www.youtube.com/tourdetietema

Malignano Koffie – 1000 gram
Samen met de jongens van Tour de Tietema hebben wij deze heerlijke koffie blend samengesteld. Een krachtige slow roast koffie met een gemiddelde sterkte die smaakt naar overwinning! Tonen van pure chocolade en karamel

zorgen voor een volle, zoete smaak en een licht kruidige nasmaak. De koffie is vernoemd naar de Italiaanse straat waar Devin zijn eerste KOM (King of the Mountain) pakte. Nu verkrijgbaar in de webshop en in onze vestigingen.

Bij aankoop van een kilo Tour de Tietema koffie ontvang je tijdelijk een Tour de Tietema bidon!

Kenmerken
Herkomst: Brazilië, Vietnam en Centraal Amerika
Soort: 70% Arabica, 30% Robusta
Smaaksterkte: ★★☆
Aanbevolen zetmethode: Espresso, cappuccino

Wat is Kaldi koffie?
Kaldi heeft 12 verschillende soorten koffiesoorten, waaronder een cafeïnevrije koffie en een seizoenskoffie. Ook heeft Kaldi maandelijks een specialty koffie, wees hier snel bij want op = op! De koffiebonen van Kaldi zijn geselecteerd door de koffiebrander en komen uit verschillende werelddelen zoals Zuid-Amerika, Afrika en Azië. De koffiebonen van Kaldi worden gebrand op ambachtelijke wijze om zo de perfecte smaak te creëren.

, , , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.