Koffie, Lifestyle

Mojoe, koffiebeker voor onderweg

28 dec , 2015   Video

Kan jij niet zonder koffie in de ochtend? Voor de forenzen die onderweg graag een kop koffie drinken is er een beker ontwikkeld: de Mojoe. Een warmhoudbeker die zelf koffie zet. Daarmee verlies je ’s ochtends in de keuken geen tijd, zo is de gedachte. En je bakkie pleur word ook niet koud in de auto of in de trein. Op Kickstarter vliegt het geld binnen: er is meer dan 21.000 dollar opgehaald.

Zo werkt de beker
De beker werkt op een batterij, die op te laden is. Het koffiebrouwproces werkt als volgt: de gebruiker moet eerst wat koffie in een specifiek compartiment doen. Daarna giet je water in het middelste gedeelte van de beker en drukt op de knop. Het water wordt door de beker opgewarmd, waarna het gaat koken en naar boven stijgt. Daardoor mengt het met de koffie. Het proces duur ongeveer 10 minuten. Voor de early birds kost de beker 69 dollar.

Een (heel groot) nadeel van de Mojoe, schrijft Gizmag: je houdt er niet zo’n hele grote kop koffie aan over. Ongeveer de helft van een normale reisbeker. Twee andere vergelijkbare concepten zijn daarom ook het overwegen waard: de Oomph en de Hey Joe.

Bron: RTLnieuws.nl

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.