Koffie

Nescafe Gold Barista koffiemachine

17 nov , 2016   Video

Nestlé ’s NESCAFÉ lanceert de NESCAFÉ Gold Barista, de eerste koffiemachine ontwikkeld voor NESCAFÉ Gold oploskoffie. Voor velen is een goede kop koffie in de ochtend het perfecte begin van de dag. Doordat steeds meer mensen out of home speciale koffievariaties drinken, wordt de koffiebeleving binnenshuis steeds belangrijker.

Revolutie in het kopje koffie
De NESCAFÉ Gold Barista is een volautomatische koffiemachine waarmee verschillende variaties koffie gezet kunnen worden met oploskoffie en ontworpen om het beste kopje NESCAFÉ Gold koffie te zetten. Het moderne systeem zet met één druk op de knop de perfecte kop koffie op basis van de verfijnde NESCAFÉ Gold koffie in de soorten Espresso, Lungo, Americano, Cappuccino en Latte Macchiato.

Gemak en variatie
De Nederlandse koffiedrinker wil steeds meer variatie en beleving als het gaat om zijn kopje koffie. “Onze NESCAFÉ Gold Barista maakt het mogelijk om meer gemak en variatie te brengen in je oploskoffie. Ook komt de kwaliteit van NESCAFÉ Gold nog beter tot zijn recht door het gebruik van de koffiemachine. Wereldwijd worden er elke seconde 5500 kopjes NESCAFÉ gedronken.

In Nederland zijn er bijna 1,8 miljoen huishoudens waar NESCAFÉ oploskoffie wordt gedronken en we willen voor hen de koffiebeleving optimaliseren.” Aldus Arthur van Keeken, Business Executive Officer Coffee & Beverages binnen Nestlé Nederland. “Met NESCAFÉ ligt onze focus op initiatieven die categoriegroei brengen in koffie. Dit doen we binnen koffiecapsules met NESCAFÉ Dolce Gusto en binnen oploskoffie nu ook met een machine: NESCAFÉ Gold Barista. Volgend jaar zullen er meer initiatieven volgen van NESCAFÉ binnen oploskoffie die bijdragen aan categoriegroei.”

Gouden combinatie
NESCAFÉ speelt in op de premiumization trend in koffie door een koffiemachine aan te bieden die voor iedereen toegankelijk is. Duizenden NESCAFÉ koffiedrinkers kunnen vanaf week 46 kennismaken met de NESCAFÉ Gold Barista. Bij aanschaf van zes potten NESCAFÉ Gold 200gram is de machine gratis* via de website te bestellen. Het is mogelijk om met de machine vijf koffievariaties te maken. Actie is geldig t/m 28 februari 2017, OP=OP!

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.