Horeca & Gastronomie, Koffie

Nespresso Boutique Groningen

25 mei , 2017  

Op zaterdag 20 mei opende Nespresso de deuren van een nieuwe  Boutique  in  het centrum van Groningen aan de brugstraat 1. Liefhebbers van kwaliteitskoffie kunnen nu ook hier zeven dagen per week rekenen op  persoonlijk advies van de Nespresso  koffiespecialisten  en  een  uitgebreid aanbod  koffies. Met de opening van de eerste Boutique in Noord-Nederland speelt Nespresso in op de behoefte aan kwaliteitskoffie en service in deze regio.  

De opening van de Nespresso Boutique in het centrum van Groningen is onderdeel van de uitbreiding van het zelfstandige Boutique-netwerk. Nespresso opende in de afgelopen twee jaar twaalf nieuwe stand-alone Boutiques. Het aantal Boutiques in Nederland staat met de opening in Groningen in totaal op zeventien. Later deze maand wordt de achttiende Nespresso Boutique geopend, in Breda.

De nieuwe Boutique aan de Groningse Brugstraat biedt geoptimaliseerde service waarbij de koffiespecialisten beschikken over een tablet waarop ze een bestelling plaatsen. De bestelling wordt vervolgens achter de schermen klaargemaakt. Op deze manier kunnen zij nog persoonlijker advies geven. In combinatie met de Tasting Area vooraan in de Boutique, is ook de nieuwe Boutique in Groningen helemaal ingericht voor de perfecte koffiebeleving. 

Keuze voor Groningen
Mark Ruijgrok, algemeen directeur Nespresso Nederland, is er trots op om de Boutique in Groningen te kunnen openen: “Wij hebben gemerkt dat er in het noorden van Nederland, en dan specifiek in Groningen, een grote vraag is naar hoge kwaliteit koffie. Met de opening van de Boutique in Groningen brengen we de ultieme koffiebeleving naar deze koffieliefhebbers toe. In deze Boutique zullen wij hen met de beste service bedienen en ligt de nadruk op persoonlijk advies van onze koffiespecialisten.”

In de gastvrije sfeer van de Boutiques kan iedereen op persoonlijke wijze kennismaken met de wereld van Nespresso en het verhaal achter de koffie. De nieuwe Boutique heeft een oppervlakte van 86 m2 en biedt daardoor alle ruimte om de uitstekende service en beleving te bieden waar Nespresso om bekend staat.

De Boutique biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om de Nespresso Masterclasses te volgen: interactieve workshops over passie voor koffie, waar de deelnemers koffie leren proeven als een ware connaisseur en kennismaken met het verhaal achter de koffie, van boon tot kopje. Daarnaast is een vast onderdeel van elke Nespresso Boutique het recyclepunt. Hier kunnen gebruikte Nespresso capsules worden ingeleverd.

Feestelijke opening, zaterdag 20 mei 09:30
De Nespresso Boutique in de Brugstraat in Groningen zal op feestelijke wijze geopend worden op zaterdag 20 mei. De eerste honderd klanten ontvangen deze ochtend een presentatiekist gevuld met Nespresso capsules cadeau. De nieuwe Boutique gaat om 09:30 uur open.

Openingstijden
De nieuwe Boutique in Groningen zal geopend zijn op maandag van 12:00 – 18:00 uur;
op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 – 18:00 uur;
op donderdag van  09:30 – 21:00 uur;
op zaterdag van  09:30 – 17:30 uur en op zondag van 12:00 – 17:00 uur.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.