Koffie, Lifestyle, Thee

Nooit meer koude koffie

13 nov , 2015   Gallery

De makers van de Ember-koffiebeker waren de problemen met hun kopje koffie beu. Vaak verbrand je namelijk je lippen of tong als de koffie nog te warm is. Dan laat je de kop weer te lang staan, waardoor het drankje al te hard is afgekoeld. En dus kwamen ze met de Ember op de proppen, die alle problemen zou moeten oplossen.

De beker zelf kost momenteel 129 dollar, dat is zo’n 120 euro. Daarvoor krijg je echter wel een beker van hoogwaardige kwaliteit, die vol met extra snufjes zit. Zo opent het deksel zich langs alle kanten, zodat je de beker niet op één bepaalde manier moet vasthouden, en zit er zelfs een Bluetooth-chip ingebouwd.

Perfecte temperatuur
Het verkoopargument van deze beker is echter de ingebouwde verwarming, of koeling, want te warme koffie wordt onmiddellijk afgekoeld tot de juiste temperatuur. Die kan je aanpassen door aan het onderste gedeelte van de beker te draaien, of met je smartphone die via Bluetooth met de beker verbonden kan worden.

De beker kan je koffie of thee tot twee uur lang op de gewenste temperatuur houden. Althans als je onderweg bent, want aan je eigen bureau kan dat onbeperkt. De beker komt namelijk met een onderzet, die ook als oplader fungeert.

Voorinstellingen
Via de smartphone-applicatie kan je bovendien verschillende soorten drankjes instellen. Zo kan het zijn dat je thee liever warmer drinkt dan koffie, en met één druk op de knop kan je aangeven welke voorinstelling je wil gebruiken.

Geïnteresseerde koffieliefhebbers hebben intussen al voor meer dan 210.000 euro aan crowdfunding gestort voor de slimme beker. Dat is al bijna vijf keer meer dan wat de makers zichzelf als doel hadden gesteld om de beker te kunnen maken.

Bron: Newsmonkey.be

, ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.