Koffie

Van enkelwandige naar dubbelwandige koffiebekers

18 nov , 2019  

In de afgelopen jaren heeft Cupsz uit Tilburg zich behoorlijk ontwikkeld als koffiebeker producent. Momenteel produceert Cupsz alleen nog maar enkelwandige bekers, maar daar gaat verandering in komen. Ze vroegen zich af; wat zorgt nou voor meer isolatie zodat je handen worden nog minder warm en je warme drank langer warm blijft? De dubbelwandige koffiebekers! In Nederland zijn deze bekers in opkomst. Je kan ze bijvoorbeeld tegenkomen bij tankstations of “on-the-go”. In Nederland zijn dubbelwandige bekers niet nieuw, ze worden alleen steeds vaker ingezet. Wat wél nieuw is, zijn de korte levertijden en de kleine oplages waarin je deze bekers kan bestellen.

In de huidige markt moet je je bekers op tijd bestellen. De gemiddelde levertijden voor deze bekers zijn namelijk zeer lang. De levertijden variëren tussen de 15 en 25 werkdagen na akkoord op de drukproef. Bij Cupsz gaat dat anders, zij halen de productie van de bekers, welke voornamelijk in China geproduceerd worden, terug naar Nederland. Hierdoor worden de levertijden verkort en leveren zij een beker van Nederlandse kwaliteit.

Ook zijn dubbelwandige bekers zeer geschikt als marketingtool. Door de hoogwaardige uitstraling ziet deze beker er een stuk mooier uit dan een simpele plastic beker. Ook komt een marketinguiting zeer goed uit op een dubbelwandige beker. Daarnaast biedt een dubbelwandige beker meer exposure doordat de gebruikers langer van hun warme drank kunnen genieten.

“Zijn deze bekers dan niet ontzettend schadelijk voor het milieu?” Dat is een vraag welke Michiel Willemsz, van cupsz.nl dagelijks te horen krijgt. Zijn antwoord is hierop simpel :”Nee, zeker niet.” Om een beker te maken wordt er Fins karton ingezet. Dit karton wordt op een duurzame manier vervaardigd. Hierdoor ontstaat er geen milieuschade en kun met een goed gevoel je koffie uit een dubbelwandige beker drinken. Een win-win situatie dus!

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.