Koffie, Persberichten

Vascobelo koffie proeven

28 mei , 2018  

Vascobelo koffie komt van oorsprong uit België. Behalve de bekende chocolade, bier en frieten, is het de Belgen ook gelukt om een uitstekende koffie te ontwikkelen. Dit koffielabel is opgericht door Marck De Roeck. Voordat hij met dit koffiemerk op de markt kwam, heeft hij veel onderzoek gedaan. De koffie is dan ook zorgvuldig samengesteld. In het logo zie je een zwarte bolhoed. De koffie staat er om bekend dat hij erg smaakvol is. Er zijn al meerdere prijzen gewonnen met deze koffie.

Rainforest Alliance
De koffiebonen gebruikt worden zijn zorgvuldig geselecteerd. Alleen plantages die voldoen aan de strenge eisen van de Rainforest Alliance mogen koffiebonen leveren voor Vascobelo koffie. Plantages die aangesloten zijn bij de Rainfores Alliance moeten zorgen dat de arbeidsomstandigheden voor hun werknemers goed zijn. Ook moeten zij zich aan de regels van het milieubeleid houden. Zo wordt er op toegezien dat de koffie op de juiste manier tot stand komt. Deze koffie is dan ook gegarandeerd fairtrade.

Vascobelo koffie in Nederland
Ook in Nederland hebben inmiddels velen deze koffie ontdekt. Behalve in België zijn er sinds enkele jaren ook in ons land bars geopend door deze Belgische koffiebrander. In deze bars wordt uitsluitend koffie geschonken van de eigen koffiebonen. De bars zij sfeervol ingericht. De klassieke zwarte bolhoed uit het logo is overal op terug te vinden: op de koffiekopjes, op de servetten, op de apparaten en ook op de verpakkingen die je zelf voor thuis kunt kopen. Er zijn ook websites waar je producten van dit koffiemerk kunt bestellen.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.