Koken, Lifestyle, Sport & bewegen

Havery introduceert vier biologische, suikerzuinige granola’s

12 apr , 2021  

Haver op een verantwoorde manier lekker maken, dat is de passie van Havery. Havermout is een van de gezondste voedingsmiddelen die we kennen, vol vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten. Havery maakt er de lekkerste granola’s van met behoud van al het goede van haver. Dus biologisch, voedzaam, vegan en zonder onnatuurlijke toevoegingen.

Havery introduceert vier overheerlijke granola’s: Cracking Nuts, Berry Pistachio, Apple Cinnamon en Cacao Coconut. Ze zijn biologisch en suikerzuinig, maar door de lekkere variaties steeds boordevol smaak. Zo geniet je elke dag van een supergezond, ambachtelijk gebakken ontbijt, in combinatie met yoghurt, kwark, mager melk of skyr.

Beproefd gezond
Uit studies blijkt dat havermout veel gunstige effecten heeft op je gezondheid. Het zorgt voor een gezonde bloedsuikerspiegel en een langzame, goede vertering waarbij veel energie vrijkomt. Je zit je er lekker lang vol van wat goed is voor je gewichtscontrole. De voedingsvezels zorgen voor een lager cholesterolgehalte in het bloed, waardoor haver een van de weinige granen is met een gezondheidsclaim die is goedgekeurd door de Europese voedselautoriteit (EFSA).

Robert van Dieën, grondlegger van Havery: ‘Bij ons begint alles met haver, dat is de basis voor een gezond ontbijt. Ik zou tegen iedereen willen zeggen, koop een pak havermout en ga aan de slag. Kijk daarvoor op onze blog: Gezonde Granola maken doe je zo!.

Of kies een van onze vier nieuwe, overheerlijke granola’s. Die zijn verantwoord klaargemaakt en je hebt meteen de lekkerste smaakcombinaties vol noten, pitten, zaden en eventueel vruchten. Met iedere ochtend een ontbijtje uit de natuur voel je jezelf fitter, zelfverzekerder en zit je beter in je vel. De wereld ligt aan je voeten. Haver is de startmotor van de dag!’

Informatie
Havery granola is er in vier smaken: Cracking Nuts, Berry Pistachio, Apple Cinnamon en Cacao Coconut. Je kunt ze bestellen op www.havery.nl. Daar vind je ook nog veel meer informatie en blogs.

Havery Granola’s in het kort:

– Voedzaam en bereid met havermout
– Vezelrijk en boordevol noten, pitten, zaden en soms ook vruchten.
– Suikerzuinig: Gemiddeld 50% minder suiker dan andere granola’s. Maximaal 10% natuurlijke suikers. Geen toegevoegde suikers en zoetstoffen.
– Biologisch: Gecertificeerd biologisch en ambachtelijk gebakken, zonder onnatuurlijke toevoegingen
– Vegan: Vrij van honing en andere door dieren vervaardigde producten.
– Brievenbus: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag door de brievenbus bezorgd.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.