Koken, Lifestyle

Vlees vervangen wordt steeds makkelijker

2 nov , 2021  

De tijd dat het lastig was om vlees te vervangen lijkt ver achter ons te liggen. De merken die met een alternatief voor vlees komen zijn talrijk en ook iedere zichzelf respecterende supermarkt heeft inmiddels een indrukwekkend assortiment in de schappen. Daar komt nu nog een nieuwe speler bij.

Lekker, biologisch, plantaardig en duurzaam. Dat zijn de vleesvervangers van het nieuwe merk Biovecci, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn bij Ekoplaza en Marqt. Er komen steeds meer vleesvervangers op de markt, maar vaak ontbreekt het aan smaak en ingrediënten van goede herkomst. Biovecci brengt daar verandering in. Alle nieuwe producten zijn namelijk 100% biologisch en worden geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde en kwalitatief hoogstaande ingrediënten uit Europa. Biovecci is daarmee een unieke aanvulling op het vleesvervangerassortiment en is geschikt voor veganisten, vegetariërs én flexitariërs.

Biologisch en lokaal
Het nieuwe merk Biovecci komt met een veelzijdig assortiment aan vleesvervangers. Alle producten zijn biologisch, wat uniek is in het vleesvervangerschap. Het merk streeft ernaar om vleesvervangers te maken die duurzamer zijn dan het bestaande assortiment in de schappen. Zo komt de soja van Oostenrijkse bodem en komt de quinoa uit de Andes. Daarnaast wordt er voor de verpakking 90% minder plastic gebruikt dan bij andere vleesvervangers.
Deze hoge kwaliteit weet Biovecci te bereiken door kleinschalig te werk te gaan. De vleesvervangers worden gemaakt met de nieuwste technieken, en bevatten zo weinig mogelijk toevoegingen waardoor de producten sappig en mals zijn.

Assortiment en verkrijgbaarheid
Het assortiment van Biovecci bestaat uit 11 vegetarische en 5 veganistische vleesvervangers, met onder andere roerbakstukjes, uitgebakken speckjes, een vegetarische kaasschnitzel en verschillende verse burgers. In 2022 zal het vegan assortiment van Biovecci verder worden uitgebreid. Alle nieuwe producten van Biovecci zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Ekoplaza, Marqt en de bio speciaalzaak.

, , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.