Gezondheid, Lifestyle

4 tips voor me-time

30 jul , 2021  

Herken jij dat ook? Soms ben je zo druk bezig met je werk, hobby’s en sociale leven dat je vergeet om af en toe de tijd voor jezelf te nemen. En dat terwijl het juist zo belangrijk is om regelmatig een rustmoment voor jezelf te pakken. Tijd om meer me-time in te plannen! Om je op weg te helpen, delen we onze vier leukste tips voor jouw me-time moment.

1. Trakteer jezelf op een wellness behandeling
Veel vrouwen kunnen goed tot rust komen door zichzelf flink in de watten te leggen. Dat kun je doen door een middagje naar de spa te gaan of je onder handen te laten nemen door de schoonheidsspecialiste, maar dit kun je natuurlijk ook prima zelf! Vul een bad met je favoriete badschuim, breng een intensief haarmasker aan en behandel ook je gezicht met een fijne treatment. Smeer jezelf in met een rijke bodylotion en breng je wenkies weer mooi in model. Nog wat tijd over? Geef jezelf een uitgebreide pedicure en vergeet ook zeker niet om je vingernagels weer eens in de lak te zetten. Zolang je jezelf maar niet hoeft te haasten. Het is tenslotte een momentje voor jou!

2. Haal een frisse neus
Feit: de buitenlucht is goed voor je! Probeer dus eens om wat vaker naar buiten te gaan. Het is heerlijk om even aan de realiteit te ontsnappen terwijl je in de natuur bent. Maak een wandeling in het bos of ga hardlopen in het park. Natuurlijk hoef je niet altijd ver van huis te gaan om een frisse neus te halen. Even ontspannen in je eigen tuin of op je balkon doet vaak al wonderen! Hoe fijn is het om in de zon te genieten van een wijntje of een goede kop koffie?

3. Laat de keukenprinses in je los
Liefde gaat door de maag, maar dat geldt ook voor zelfliefde! Neem tijdens jouw me-time momentje eens een keer uitgebreid de tijd om voor jezelf te koken. Waarschijnlijk schiet dit er in jouw alledaagse drukte vaak bij in, dus is dit hét moment om je favoriete gerecht te maken. Vergeet ook zeker het toetje niet! Ben jij een echte zoetekauw? Probeer dan eens een nieuw recept voor een taart uit of ga aan de slag met cupcakes met de leukste toppings! Daag jezelf uit om iets nieuws voor jezelf te bereiden en neem hier uitgebreid de tijd voor. Zo leer je iets nieuws en heb je iets lekkers om jezelf mee te belonen. Win, win!

4. Pak je favoriete sextoy erbij
Als je denkt aan het perfecte me-time moment, denk je wellicht niet gelijk aan masturberen. En dat terwijl er haast geen andere manier te bedenken is om nóg dichter tot jezelf te komen dan tijdens een fijne solo sessie met je favoriete seksspeeltje. Het is de ultieme manier om je eigen lichaam te verkennen en intens te genieten. Masturberen is niet alleen fijn, maar ook nog eens super gezond. Onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen die regelmatig masturberen minder stress hebben, lekkerder slapen en zich vaak ook beter kunnen concentreren. Tijd om jouw favoriete dildo of vibrator weer eens uit het nachtkastje te toveren!

Met deze vier tips heb jij voldoende inspiratie voor jouw komende me-time momentjes! Blok je agenda voor een fijne afspraak met jezelf en laat hier niets tussenkomen. Alleen zo weet je zeker dat je goed tot rust kunt komen. Veel plezier!

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.