Lifestyle

Een goed seksleven? Dan heb je dit in je nachtkastje liggen

10 feb , 2021  

Heb je een actief seksleven? Met je vaste partner, of met regelmatig een nieuwe? Misschien ben je wel alleen, dat kan ook. Hoe dan ook, als je seksueel actief bent zijn er van die dingen die je graag bij de hand wilt hebben. Het liefst op de plek waar de kans het grootst is dat je ze nodig zal hebben. Bij veel mensen is dit het nachtkastje.

Het nachtkastje is behoorlijk onmisbaar
In bijna iedere slaapkamer zie je naast het bed een nachtkastje staan. Een enkel exemplaar, als het om een eenpersoonsbed gaat, en aan beide kanten eentje, als het bed door twee personen wordt gebruikt. Dat nachtkastje, dat is nogal onmisbaar. We zetten er meestal onze wekker op neer en een klein lampje. Ook een glaasje water of een boek kom je vaak op het oppervlak ervan tegen. En dan zijn er nog de laatjes. Waar het nooit netjes is om laatjes in andermans huis open te trekken, ligt dit bij de lades van een nachtkastje extra gevoelig. Want hier bewaren we de spullen die doorgaans echt privé zijn. Waarvan we het niet nodig vinden dat anderen weten dat we ze in huis hebben.

Wat die dingen zoal zijn? Dat verschilt natuurlijk per persoon. Niet zelden zal je er een dagboek in aantreffen, om maar eens wat te noemen. Maar ook seksspeeltjes of andere attributen zijn typisch van die zaken die in nachtkastjes worden opgeborgen. Logisch, want dit is de plek waar je ze het vaakst nodig zal hebben.

Wat ligt er dan allemaal in?
Goed, attributen voor de seks, die worden dus doorgaans in onze nachtkastjes bewaard. Maar wat ligt er dan allemaal precies in op dat gebied? Dat hangt vaak af van de fase waarin je seksleven zich bevindt. Heb je wisselende contacten of net een nieuwe partner? Dan is de kans dat je regelmatig een condoom nodig hebt. Deze bewaar je waarschijnlijk in je nachtkastje.

Ben je alleen? Dan zou het zo maar kunnen dat er in jouw nachtkastje een seksspeeltje ligt, of misschien wel twee. Bij veel vrouwen mag een vibrator echt niet ontbreken, maar ook mannen kiezen er steeds vaker voor om een speeltje te gebruiken. Vraag je een grote groep mensen waar ze deze opbergen, dan laat het antwoord zich raden: in het nachtkastje. Ook zaken als glijmiddel vind je er overigens vaak in terug.

Die nachtkasjes, die hebben dus een behoorlijk belangrijke functie. Ze herbergen alles wat we nodig hebben voor alle activiteiten die we in ons bed kunnen ondernemen. Of het nu gaat om lekker slapen en op tijd weer opstaan of een wilde nacht, in en op je nachtkastje vind je alles dat je nodig hebt.

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.