Horeca & Gastronomie, Lifestyle

Jersey Ice Cream – Premium ijs voor echte ijsliefhebbers

15 dec , 2017  

Happy mrs. Jersey Ice Cream is een heel nieuw Hollands premium roomijs, bereidt met volle verse biologische jerseymelk. De Jersey koe is een mooi, intelligent bruin koetje. Ze staat er om bekend hele bijzondere melk te geven die lekker vol & romig van smaak is. Bij Happy Mrs. Jersey weten we dit als geen ander en noemen we deze bijzondere melk niet voor niets het “Jerseys Gold”!

Het bijzondere roomijs wordt echt nog helemaal handgemaakt in een klein ijsfabriekje in Stellendam, door drie broers; Arjen, Peter & Don. Het ijs heeft een fluweelzachte textuur en is lekker vol & romig van smaak. Het bijzondere roomijs wordt verrijkt met eigengemaakte sauzen, fudges en allerlei andere lekkere toevoegingen. Door de hoogwaardige ingrediënten, traditionele ijsbereiding, verse melk en zachte pasteurisatie wordt er een echt premium ijs gemaakt, waarbij de smaak van het zuivel behouden blijft. Echte ijsliefhebbers waarderen dit.

Biologisch
Bij Happy mrs. Jersey gaan we terug naar de bron en kiezen we heel bewust voor biologisch. Het is immers beter voor mens, dier & milieu. Biologische boeren werken niet ten koste van, maar samen mét de natuur. Ze gebruiken b.v. geen pesticiden en geen kunstmest. Dit spreekt ons erg aan. We werken intensief samen met onze boeren; Piet & Janneke, Sjaak & Suzanne en hebben de hele keten transparant. De koeien grazen heerlijk buiten in prachtige Nederlandse weide- en natuurgebieden. Dit is beter voor de koe, beter voor de melk en beter voor het ijs.

Verkrijgbaarheid:
Nieuwsgierig hoe dit bijzondere ijs smaakt? Happy mrs. Jersey is o.a. verkrijgbaar bij circa 400 Albert Heijn filialen in Nederland. Kijk snel op www.happymrsjersey.com voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt! Verkrijgbaar in de smaken: Nuts about Pistachio, Chunky dark Chocolate en Sea Salted Caramel.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.