Lifestyle

Packlinq.nl: Dé webwinkel voor verpakking materialen en hobby producten!

31 jul , 2020  

Bent u op zoek naar verpakking materialen of hobby producten? Dan is Packlinq.nl verpakking & hobbycenter de juiste webwinkel voor u. Hier kunt u op ieder moment van de dag het grootste assortiment aan verpakkingen, deco en hobby producten ontdekken.

Voor elk wat wils
Met haar ruim 18.000 producten heeft Packlinq.nl u veel te bieden. Bovendien komen er nog dagelijks nieuwe artikelen bij. Van papieren tassen, heldere dozen, kartonnen dozen, plastic zakken, hersluitbare zakken en gripzakken tot verf, kantoorartikelen, papier, karton, textiel en garen. Voor elke branche zijn er producten beschikbaar. Er zijn producten te vinden voor thuis, voor creatievelingen en zelfs voor kinderen. Daarnaast heeft Packlinq.nl voor bedrijven en groothandels de optie om te bestellen via Packlinq Zakelijk voor persoonlijke service, snelle levering en gemak bij het bestellen van grote hoeveelheden. Voor elk wat wils dus!

Betrouwbare webshop
U kunt 24 uur per dag terecht in de webshop. Hier kunt u ook verschillende blogs vinden over de producten en inspiratie opdoen om op creatieve manieren met deze producten om te gaan. De webshop is betrouwbaar en gebruikersvriendelijk. Het is namelijk onderdeel van de Trusted Shops Services en daardoor automatisch inclusief kopersbescherming. U heeft na aankoop van uw product wel honderd dagen de tijd om het eventueel te retourneren en met de duidelijke uitleg die op de website te vinden is, is het retourneren binnen no-time gedaan!

Verzending en bezorging
Bestellingen vanaf € 75 exclusief BTW worden gratis verzonden. Bovendien wordt uw order op werkdagen nog op dezelfde dag verzonden als het voor vier uur ’s middags is besteld en de producten op voorraad zijn. Ook zijn er verschillende verzendopties. U kunt zelf kiezen of u uw bestelling lekker aan huis wilt laten bezorgen of extra voordelig bij een afhaalpunt.

Rekening houden met de rest van de wereld
Packlinq.nl vindt het belangrijk om rekening te houden met milieuvriendelijk zaken. Er zijn milieuvriendelijk zaken verkrijgbaar die composteerbaar zijn. Hier staat duidelijk bij aangegeven dat ze milieuvriendelijk zijn. Daarnaast heeft u de optie om met uw account te sparen voor een goed doel. U kunt er dus helemaal zeker van zijn dat u goed bezig bent!

Breng vandaag nog een bezoek aan de webshop!
Of u nou een hobbyist, een ondernemer of een huisman of -vrouw bent, bij Packlinq.nl verpakking & hobbycenter kunt u altijd terecht voor verpakking materiale en hobby producten. Als nieuwe klant ontvangt u na uw aanmelding een welkomstcadeau en krijgt u de kans om voor Linquies te sparen, waarmee u bijdraagt aan een goed doel. U kunt zelf stemmen op het goede doel waar u voor wilt sparen en elk jaar laat Packinq.nl weten om welk doel het dit jaar gaat. Aarzel dus niet en laat u vandaag nog verrassen door de veelzijdige website met webshop, blog, en leuke feitjes!

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.