Koffie, Ondernemen

Mokken als giveaway voor uw relaties

5 nov , 2021  

Om een relatie in stand te houden of te versterken met uw klanten, kunt u gebruiken maken van giveaways. Giveaways zijn makkelijk weg te geven items, ook wel relatiegeschenken genoemd. Hierbij kunt u denken aan pennen, paraplu’s, drinkflessen of mokken. Vooral het laatste voorbeeld is altijd een zeer populaire giveaway geweest. Een mok kan iedereen altijd gebruiken. Daarnaast bieden mokken veel personalisatiemogelijkheden, waardoor u op elk mogelijke manier uw logo of boodschap op de mok kwijt kunt. Ook het assortiment van mokken is vrij breed, waardoor er altijd een mok is die bij uw huisstijl past.

Zoveel mokken, zoveel keuze
Het assortiment van mokken is groot. Hierdoor kan het kiezen van de juiste mok iets lastiger zijn. De meest simpele mok is een witte mok. Deze biedt ook gelijk wel de meest personalisatiemogelijkheden. Witte mokken kunnen namelijk gemakkelijk rondom full color bedrukt worden, waardoor alles eigenlijk mogelijk is met de mok. Verder komen witte mokken ook in veel verschillende formaten voor, van 10 cl. tot 40 cl. Zo weet u zeker dat uw boodschap goed overkomt op een betaalbare mok.
Natuurlijk zijn er veel meer mokken, in alle kleuren die u maar kunt bedenken en van 7 cl. tot 70 cl. Kies de mok die het beste bij uw huisstijl past en bedruk deze met uw logo. Een prachtige giveaway voor uw klanten, die hem zeker gaan gebruiken. En of dit nu thuis is, of op kantoor, uw mok zal gezien worden.

Mokken bedrukken zoals u wilt
Mokken kunnen op allerlei manier bedrukt worden. Het meest voorkomende is op één zijde van de mok. Het oor van de mok kan dan rechts zitten, of links, afhankelijk van hoe u wilt dat uw logo gezien wordt. Een mok rondom bedrukken is natuurlijk ook geen probleem. Dit kan zelfs helemaal sluitend gedaan worden, zodat u uw eigen unieke mok heeft. De binnenzijde van de mok kan ook bedrukt worden, evenals de onderkant en het oor.
Zoals u merkt heeft u echt ontzettend veel mogelijkheden waarmee u kunt spelen. Laat uw fantasie de vrije loop en laat uw eigen bedrijfsmok bedrukken.

Laat uw mokken online bedrukken
U kunt op veel websites mokken laten bedrukken. U kunt bijvoorbeeld 1 mok laten bedrukken, maar dit kunnen er ook veel meer zijn. Wilt u meer mokken bedrukken? Laat dit dan doen door BudgetGift.nl doen. Anders dan de naam laat overkomen, biedt BudgetGift.nl naast goedkope ook veel kwalitatieve mokken aan. De keuze is enorm. Komt u er niet uit? Neem dan contact met BudgetGift.nl op. Ze hebben een uiterst vriendelijke klantenservice die u graag helpt.

Met een bedrukte mok van BudgetGift.nl houdt u uw klantrelaties in stand.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.