Horeca & Gastronomie, Koffie

4 redenen om je servies te bedrukken

26 mrt , 2021  

Dagelijks gebruiken we servies. ’s Ochtends drinken we thee of koffie en pakken we ons ontbijtbord erbij en ’s avonds serveren we ons diner op een dinerbord met een glas frisdrank, wijn of bier ernaast. De hele dag door gebruiken we glazen en mokken om onszelf te voorzien van voldoende vocht, zowel thuis als op het werk. Als bedrijf kan je hierop inspelen, door servies te laten bedrukken. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in mokken bedrukken, laat je dan vooraf goed informeren en verdiep je in de drukmogelijkheden. Er zijn namelijk mokken geproduceerd uit porselein, keramiek en duurzame materialen. Iedere materiaalsoort vraagt om een specifieke druktechniek. Hieronder bespreken we de 4 redenen om je servies te laten bedrukken.

Personalisatie

Standaard servies is niet meer zo verrassend. Het drinken van jouw favoriete drankje wordt juist leuker door mooie glazen en mokken. Door ze te personaliseren met een logo of tekst creëer je uniek servies. Voor jezelf of in te zetten als geschenk. Hoe leuk is het hebben van jouw eigen servies met logo? Van theeglazen tot aan gebaksbordjes; in ons assortiment vind je allerlei servies wat bedrukt kan worden. Maak het mooiste servies uniek door het te personaliseren naar wens.

Professionaliteit

Straal professionaliteit uit met bedrukte artikelen. Een goed voorbeeld is bedrukte werkkleding. Als het personeel bedrukte werkkleding draagt, stralen ze eenheid uit en het vormt verbondenheid. Daarnaast geeft bedrukte kleding een professionele uitstraling. Het zorgt voor erkenning bij (toekomstige) klanten en de medewerkers kunnen zo op een positieve manier het bedrijf representeren.

Naamsbekendheid vergroten

Jouw logo of tekst op mokken, theeglazen, borden en wijnglazen? Servies laten bedrukken is dé manier om je naamsbekendheid te vergroten. Door het inzetten van bedrukt servies vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, jouw geschenk zal ook zeker gebruikt gaan worden. Door het laten bedrukken van jouw logo of een tekst zal jouw bedrijf of organisatie meer zichtbaar worden. Deel bedrukt servies uit aan je medewerkers of verstuur ze naar je zakelijke klanten. Vaak kan je al voor een klein bedrag grote aantallen relatiegeschenken inkopen.

Inzetten als horeca servies

In de horeca worden drankjes en eten aan de lopende band geserveerd. Het gaat er uiteindelijk om dat de gerechten bij de gasten in de smaak vallen. Maar het oog wil ook wat. Hoe serveer je als een restaurant of café je drankjes? Val op met bedrukt horeca servies van hoge kwaliteit. Bedrukt servies met logo valt op en zo onderscheid je jezelf van de concurrentie. Klanten zullen bij elke slok die ze nemen, denken aan jouw horecaonderneming. Wacht niet langer en laat glazen, borden en kop en schotels bedrukken met jouw logo of tekst.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.