Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

Bollé lanceert de VOLT+ lens

26 nov , 2020   Gallery

Om kleuren als nooit tevoren te zien, moet je  kleuren testen als nooit tevoren. Dat is waarom Bollé Eyewear kunstmatige intelligentie gebruikte om meer dan 20 miljoen kleurverbeteringsmogelijkheden te evalueren. Uiteindelijk zorgde maar één formule voor een niet te evenaren kleurervaring, het is zo uniek, het is gepatenteerd. Het heet Volt + en het vestigt nu een geheel nieuw standaard voor lenzen met hoge contrast.

Om tot deze lens te komen heeft Bollé Eyewear de volgende stappen doorlopen:

  1. Ontdek welke golflengten je wilt versterken of dempen
  2. Ontwerp en ontwikkel de chemische stof verbindingen (pigmenten) die de juiste golflengten absorberen.
  3. Stel de perfecte mix van pigmenten samen voor de transmissiecurve die we willen bereiken.

Deze testen geresulteerd in een revolutionaire nieuwe lens met hoog contrast, een lens die is gepolariseerd en die een verbluffende kleurverbetering biedt.

SLIM COLLECTIE SPORT LIFESTYLE
Bollé staat al sinds 1888 bekend om zijn creativiteit en geavanceerde ontwerpen en presenteert zijn visie op sportlevensstijl met de lancering van zijn nieuwe SLIM-COLLECTIE. Gekenmerkt door de combinatie van lifestyle-vormen en hoogwaardige functies voor sport, associeert deze nieuwe collectie van 6 modellen een scherpe look, voorzien van de revolutionaire VOLT + lens. Een must-have voor mensen die stijl zoeken terwijl ze een actief leven nastreven.

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.