Overig, Sport & bewegen

Topsportschoenen voor fashionista’s

27 jul , 2020   Gallery

Onze handbalwereldkampioenen zijn echte fashionista’s. Mizuno vervult hun vurige wens nu met nieuwe topsportschoenen in catchy kleuren omdat de dames ook buiten het veld graag de show stelen. Het Show Your Colors Pack is een nieuwe lijn handbal- en volleybalschoenen in de trendy tinten blauw en koraal als één volledige schoenkleur. Een sprankelende serie, verkrijgbaar voor iedere atlete die trots is op haar prestaties, outfit en vrouwelijkheid.

Wave Stealth Neo: Larissa Nusser
Handbalinternational Larissa Nusser draagt de Wave Stealth Neo. Een koraalkleurige schoen die samen met de beste handballer van de wereld, Mikkel Hansen, is ontwikkeld. Speciaal voor spelers die veel stabiliteit, demping en veel sprongkracht nodig hebben op het veld. Het comfortabele geweven bovenwerk zorgt voor een goed ademend vermogen en een luxe gevoel. Adviesprijs € 149,95.

Wave Mirage 3: Kelly Dulfer
Handbalinternational Kelly Dulfer speelt op de koraalkleurige Wave Mirage 3. Deze schoen is perfect voor vleugelspelers dankzij de speciaal ontwikkelde zool die dicht bij de grond staat en is uitgerust met de Mizuno Wave technologie. De schoen zorgt voor een snelle acceleratie en veel wendbaarheid in alle richtingen terwijl het de voet stabiel houdt. Adviesprijs € 139,95.

Wave Lightning Z6: Laura Dijkema, Robin de Kruijf en Britt Herbots
De pastelblauwe Wave Lightning Z6 is voor de volleybalinternationals Laura Dijkema, Robin de Kruijf en Britt Herbots de ideale schoen.  Het is een lichtgewicht volleybalschoen gemaakt voor snelle acceleratie en een krachtige afzet, dankzij de verlengde Mizuno Wave plaat in de voorvoet. De afgeronde hak en de sensor points in de zool zorgen voor een soepele haklanding met meer grip en meer wendbaarheid in alle richtingen. Adviesprijs € 139,95.

Wave Momentum: Nikka Daalderop
Volleybalinternational Nikka Daaalderop speelt op de Wave Momentum, een krachtige volleybalschoen die niet alleen zeer goed gedempt is, maar ook een hoge mate van stabiliteit heeft door de kuipconstructie in de hak, gecombineerd met de Mizuno Wave technologie. De prettige instap met de bootie constructie zorgt voor ultiem comfort. Adviesprijs € 149,95.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.