Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

AfterShokz versterkt toonaangevende positie

24 mei , 2019  

Niet eerder is er een hoofdtelefoon ontwikkeld die én de oren vrij houdt én een spectaculair geluid heeft én ook nog eens waterdicht is. Zwemmen met je favoriete muziek? De AfterShokz XTrainerZ maakt het mogelijk! Met de introductie van XTrainerZ wordt muziek luisteren tijdens het beoefenen van je favoriete watersport een beleving om nooit te vergeten. Maar dat is nog niet alles! AfterShokz lanceert daarnaast nog eens de Aeropex. Dit model is voorzien van de nieuwste technologie voor nog beter geluid en diepere bassen en volgt daarmee de AfterShokz TREKZ Air op. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

AfterShokz XTrainerZ
De XTrainerZ is een waterdichte koptelefoon met de inmiddels vertrouwde bone conducting technologie, waardoor de oren niet afgesloten worden. De XTrainerZ is uitermate geschikt voor watersport. Denk aan zwemmen, suppen, surfen, kanoën, zeilen en alle andere activiteiten op of in het water. De XTrainerz is voorzien van een 4G geheugen, waardoor je maar liefst 6 uur lang kunt genieten van je favoriete muziek. Eenvoudig te downloaden vanaf je PC met de bijgeleverde USB kabel. Voorzien van de nieuwste bone conducting technologie. De XTrainerz is IP68 waterdicht, makkelijk in gebruik en valt niet af wanneer je het water in duikt. Zelfs in combinatie met je zwemmuts, zwembril en oordoppen voel je de XTrainerZ nauwelijks op je hoofd. Een must-have voor iedere watersporter!

AfterShokz Aeropex
De opvolger van de TREKZ Air, de Aeropex, zal in juli zijn intrede doen. Met de nieuwste bone conducting technologie overtreft deze zijn oudere broer met maar liefst 50% minder geluidslekkage. Door het compleet nieuwe ontwerp is er sprake van minder geluidsvibratie en een diepere bass. Bovendien is hij lichter in gewicht dan zijn voorganger. Met de magnetische laderaansluiting heb je hem zo aan de oplader gekoppeld.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.