Evenementen, Sport & bewegen

Buff lanceert speciale editie voor de Ronde van Vlaanderen #rvv21 #buff

13 mrt , 2021   Gallery

De echte wielerliefhebber had hem natuurlijk al rood-omstreept op de kalender staan maar voor wie het nog niet wist: op 4 april is het zover, dan gaat de Ronde van Vlaanderen weer van start. Onze zuiderburen noemen het De Hoogmis, de mooiste klassieker van het jaar. Een monument met heroïsche cols als de Oude Kwaremont, de Paterberg en de Muur van Geraardsbergen. BUFF® introduceert nu in samenwerking met de Ronde een volledige Ronde van Vlaanderen-collectie. Voor de vele fans.

De collectie bestaat uit de bekende BUFF Tubular multifunctionele sjaal, een Coolnet UV® haarband en drie hoofddeksels: een trucker cap, opvouwbaar wielerpetje en fietsmuts voor onder je helm. Als fan en ambassadeur gedragen door Laurens ten Dam. Wie interesse heeft in deze prachtige Ronde van Vlaanderen-collectie, kan terecht in de webshop van BUFF.

De laatste drie edities van de Ronde van Vlaanderen eindigden tweemaal in een Nederlandse overwinning. Geen wonder dat de Vlaamse klassieker hier ongekend populair is. De profwedstrijd word dit jaar verreden op 4 april en de toertocht We Ride Flanders op 18 september. BUFF moedigt mensen aan om gezond te leven door lekker te sporten in de natuur. Flanders Classics, organisator van de Ronde van Vlaanderen, draagt die visie mee uit door het partnership met BUFF.

Wielergeschiedenis
Sergi Muñoz, Global Sports Marketing Coordinator bij Original BUFF is trots op de collectie:  ‘Samenwerken met de Ronde, dat is deel uitmaken van de wielergeschiedenis. We houden van de authenticiteit van het evenement, het enthousiasme van de fans en de passie en toewijding van de deelnemers aan We Ride Flanders en van de profrenners. Samen hebben we een collectie ontworpen voor alle wielerfans, om hen te helpen hun doelen te bereiken, hun uitdaging tot een goed einde te brengen en hen zo veel mogelijk van de buitenlucht te laten genieten, zodat ze meer kunnen leven.’

Cees Kopper, Managing Director Technolyt, distributeur van BUFF in de Benelux: ‘De heroïsche Ronde van Vlaanderen is de bekendste ééndagsklassieker ter wereld. Hier meestrijden betekent alles en winnaars worden echte legendes. We Ride Flanders geeft eender welke wielerfanaat de kans om geschiedenis te schrijven en ook een legende te worden. BUFF ontwierp een officiële Ronde van Vlaanderen-collectie met nek- en hoofdaccessoires, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Technolyt is erg trots om samen te werken met Original BUFF S.A. en om de BUFF-collectie deel te laten uitmaken van de rijke geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen en We Ride Flanders.’

Informatie
De BUFF Ronde van Vlaanderen-collectie bestaat uit:

  • Original Tubular, de bekende multifunctionele sjaal van BUFF: € 18,95
  • BUFF Coolnet UV+ Headband, € 14,95
  • Underhelmet Hat, muts voor onder je fietshelm: € 19,95
  • Pack Bike Cap, opvouwbare fietspet: € 29,95
  • Trucker Cap: € 34,95

Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

, , , , , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.