Persberichten, Sport & bewegen

Eiwitten en Sport: Eiwitshakes

17 jan , 2018  

Zodra het nieuwe jaar begint zijn er wereldwijd weer honderdduizenden mensen die als goed voornemen hebben om meer te gaan sporten. Het is dan ook niet vreemd dat de sportscholen meestal aan het begin van het jaar drukker bezocht worden dan later in het jaar. Sporten is natuurlijk ontzettend gezond. Niet alleen omdat het je helpt om die paar extra kilo’s kwijt te raken voordat de zomer begint, maar om nog veel meer redenen. Er zijn ook tal van extra hulpmiddelen wanneer je gaat sporten. De laatste jaren zijn eiwitshakes ontzettend populair geworden. Je kunt ze namelijk overal kopen. Sommige mensen bestellen ze op internet maar ook aan de bar van de sportschool kun je ze vaak gewoon bestellen!

Wat is een eiwitshake precies?
Als je wilt weten wat een eiwitshake is, moet je natuurlijk ook eerst weten wat eiwitten zijn. Een eiwit bestaat uit verschillende aminozuren. Lang niet alle aminozuren worden niet door ons eigen lichaam aangemaakt, maar komen ons lichaam bezig door wat we eten en drinken. Deze aminozuren zijn noodzakelijk. Dankzij eiwitshakes krijg je extra van deze speciale aminozuren binnen waardoor je lichaam beter in staat is om eiwitten aan te maken en daardoor te herstellen van het sporten. Eiwitten helpen derhalve je spieren om zich te herstellen na het sporten. Daarnaast stimuleren ze ook spieropbouw, waardoor je training sneller effect kan hebben.

Eiwitshake van Orangefit
Er zijn natuurlijk ongelooflijk veel verschillende eiwitshakes online te verkrijgen waardoor het soms lastig is om te kiezen. Bij de sportschool heb je vaak minder keuze dan online. Wanneer je kiest voor een eiwitshake van Orangefit weet je in ieder geval zeker dat alles wat noodzakelijk is in de shake aanwezig is. En wat misschien nog wel beter is: er zitten verder geen overbodige stoffen of toevoegingen in die eerder tegenwerken dan je helpen na het sporten. Een eiwitshake van Orangefit is vooral ontzettend handig wanneer je een tekort aan eiwitten hebt. Ook komt het regelmatig voor dat mensen na het sporten geen honger hebben, maar toch iets binnen moeten krijgen. Een eiwitshake is dan de ideale oplossing.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.