Outdoor, Sport & bewegen

Haglofs presenteert een state-of-the-art thermo shirt voor hardlopers

24 jun , 2021  

Een comfortabel thermo shirt is een onmisbaar kledingstuk in de kast van de fanatieke hardloper, wandelaar of buitensporter. De nieuwe L.I.M Crown T van Haglöfs is een state-of-the-art thermo T-shirt. Het regelt je verkoeling dankzij innovatieve, thermoregulerende materiaaltechnologie. Zodra je opwarmt activeert het materiaal en begin je af te koelen. Komt je lichaam weer op een comfortabele temperatuur dan deactiveert het materiaal zijn verkoelende eigenschappen, waardoor het risico op onderkoeling wordt verminderd.

Het shirt heeft een body-mapped design voor extra koeling waar je het meest transpireert en isolatie waar je dat nodig hebt. De panelen onder de armen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid. Dankzij de flatlocknaden heb je geen last van schuren of slijtage. Het reflecterend logo zorgt voor betere zichtbaarheid. Kortom de L.I.M Crown T is een ideale technische eerste laag uit de ultralichte L.I.M-reeks van Haglöfs.

Informatie
De Haglöfs L.I.M Crown T is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 79,90. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

, , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.