Outdoor, Sport & bewegen

Sigma Sport Rox 12.0 wint Bike Motion Award

8 mrt , 2019  

Afgelopen weekend vond de Bike MOTION BENELUX plaats in Utrecht, een van de grootste fietsbeurzen in Nederland. Op vrijdagochtend bij start van de beurs vond de uitreiking van de Bike Motion Awards plaats. Hier kiezen consumenten hun favoriete innovaties van het afgelopen jaar, in de categorieën Accessoires, Fietsonderdelen, Kleding/schoenen/helmen en Training en Voeding.

De ROX 12.0 SPORT won de Bike MOTION Award in de categorie Accessoires met maar liefst 43% van de stemmen en een solide voorsprong. Dit is de derde keer dat de GPS Bike Computer van SIGMA SPORT is gekozen vanwege zijn innovatieve functies, na eerder al de Eurobike Awards en de ANT+ Inspired Awards.

Dit nieuwe full map fiets navigatie systeem wordt gezien als de nieuwste standaard op dit gebied. Eenvoudig navigeren voor een rustige tocht, ofwel een trouwe trainingspartner voor de ambitieuze rijders. De krachtige hardware zorgt ervoor dat binnen enkele seconden is je route geladen is. Met vele trainingsfuncties en (smart) connectivity features: vermogensmeter, elektronisch schakelen, remote bediening, e-bike systemen en communities zoals Sigma Cloud, Strava, GPSies, Komoot, TrainingPeaks en Dropbox!

De ROX 12.0 GPS computer is officiële fietscomputer van Team Sunweb met o.a. Tom Dumoulin en Wilco Kelderman en UCI MTB Elite CST Sandd Bafang Brentjens Mountainbike Racing Team met o.a. David Nordermann en Anne Tauber.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.