Lifestyle, Outdoor, Sport & bewegen

Sport veilig met de draadloze In-ear Sport Koptelefoon en LED Sportarmband van Grixx

5 feb , 2018   Gallery

Wat is er lekkerder dan je favoriete muziek beluisteren via Spotify tijdens een trailrun door de bossen? Grixx biedt je daartoe de ideale tools voor je smartphone met de draadloze in-ear Sport Koptelefoon in combinatie met de LED Sportarmband. De ledverlichting zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent en dankzij de Bluetooth-connectie ben je verlost van gehannes met draden tijdens het sporten. En wat minstens zo belangrijk is, het geluid is weergaloos goed.

Grixx Draadloze In-ear Sport Koptelefoon
Met de draadloze Grixx in-ear koptelefoon luister je via Bluetooth naar je favoriete muziek. De grote safety mute toets zorgt ervoor dat je snel de muziek kunt dempen als verkeersomstandigheden dat noodzakelijk maken of als je een telefoonoproep wilt beantwoorden. Flexibele oorhaken houden de koptelefoon op zijn plaats. De in-ear koptelefoon wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel, twee additionele oorhaken en twee oorcaps. Specificaties: Bluetooth 4.1, afstand tot 10 meter, gebruikstijd 5 uur, oplaadtijd 1,5 uur. Consumentenadviesprijs € 29,99.

Grixx Sportarmband LED
De ergonomisch ontwikkelde neopreen sportarmband van Grixx maakt het mogelijk om tijdens het sporten de smartphone te gebruiken. Het venster is spatwaterdicht en belemmert het bedienen van de smartphone niet. De ledverlichting en het reflecterende kader zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker. De armband werkt op twee (meegeleverde) knoopcelbatterijen. Consumentenadviesprijs € 14,99.

Informatie
De producten van Grixx Optimum Sport zijn verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop.  Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.