Lifestyle, Sport & bewegen

De nieuwe Air Control Deltapad sportbeha van Anita active

21 mei , 2020  

De nieuwe sportbeha Air Control Deltapad van Anita active is extreem licht en biedt optimale ondersteuning tijdens elke training. De gepatenteerde Deltapad schuimschalen ademen optimaal en zorgen voor een permanente luchtcirculatie via openingen aan de onder- en zijkant. Ze realiseren een perfect huidklimaat tijdens zware inspanningen en houden de huid droog.

Anita active heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van sportbeha’s en is bekroond met meerdere ISPO- en Red Dot Awards. De weldoordachte combinatie van materialen zorgt voor het beproefde Anita Sweat Management. Dankzij de prachtige kleur Smart Rose is de Air Control Deltapad beha onzichtbaar onder zomerse sportkleding. De schalen zijn smal uitgesneden zodat het decolleté het beste tot haar recht komt. Dankzij de Deltapads zijn tepels onzichtbaar.

Modieuze look
Door het mesh ontstaat een modieuze look met maximale functionaliteit. De extra platte naden, de zachte luchtdoorlatende ondercupband en de met powertule gevoerde netstof in het rugpand zorgen voor maximumsupport tijdens de workouts. De ergonomisch gevormde schouderbanden zijn volledig gepolsterd. De sportbeha’s van Anita active behouden hun vorm of ze nu worden gebruikt tijdens fitness, squash, fietsen of joggen. Zo behouden ook je borsten een mooie vorm.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.