Sport & bewegen

The Longest Day, Udenhout

10 jun , 2015  

Jaarlijks vindt in juni de unieke MTB marathon The Longest Day plaats in de Loonse en Drunense duinen. Tijdens deze tocht zullen Mountain Bikers, alleen of in estafettevorm, tot wel 10 rondjes van 25 km te rijden op het uitdagende MTB parcours in de Loonse en Drunense duinen.

The Longest Day is een initiatief van 4NICK in samenwerking met de Lions Club Loon op Zand-Udenhout.

The Longest Day en Duchenne
The Longest Day is één van de evenementen van 4NICK om aandacht te vragen- en geld in te zamelen voor onderzoek naar en de bestrijding van de spierziekte Duchenne. Bij Duchenne is sprake van een langzaam afbreken van de spieren, waardoor deze ziekte uiteindelijk op jonge leeftijd fataal wordt.

Naast een bijdrage aan onderzoek naar en bestrijding van Duchenne wordt een deel van het batig saldo ter beschikking gesteld aan enkele regionale doelen welke jaarlijks worden geselecteerd.

Deelnemen aan The Longest Day
Iedereen kan deelnemen aan The Longest Day. Ben je van plan om één ronde van 25 km te gaan rijden of wil je tot het uiterste gaan om de 10 rondes vol te maken? Ga je alleen of juist als estafette team?

Deelname aan The Longest Day kost € 25,- per deelnemer en die opbrengst komt volledig ten goede aan de doelen. Dankzij onze sponsoren kunnen we dat bedrag niet alleen verdubbelen, maar word je als deelnemers ook nog volledig verzorgd. De benodigde sportdrank om deze MTB-prestatie te kunnen leveren als de benodigde pastamaaltijd wordt door de sponsoren ter beschikking gesteld. Ook voor het oplossen van mogelijk fysieke ongemakken is gezorgd, de vermoeide spieren kunnen worden los gemasseerd. Ter afsluiting van het evenement staat na afloop van de MTB tocht een geweldige BBQ voor deelnemers klaar.

Inschrijven
Inschrijven voor The Longest Day kan via deze website. Klik op inschrijven en volg enkele eenvoudige stappen. Nadat het inschrijfgeld voldaan is wordt de inschrijving definitief. Daag jezelf uit en schrijf jezelf vandaag nog in!

Activiteiten
Tijdens het evenement zijn supporters van harte welkom om de MTB-ers aan te moedigen of om deel te nemen aan de andere activiteiten. Gedurende de hele dag is de informatiemarkt geopend en om 15.00 uur worden activiteiten georganiseerd. De afsluitende BBQ voor deelnemers en sponsoren start omstreeks 16.30 uur!

Agenda

DATUM: Zaterdag 20 juni 2015
PLAATS: De Rustende Jager Oude Bossche Baan 11, Biezenmortel
TIJD: Start tussen 05.15 uur en 17.15 uur

Meer weten? www.thelongestday.nl

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.