Thee

High tea trein

11 mrt , 2015  

Het leek een leuk idee: sandwiches en cupcakes eten en thee drinken in de 1ste high tea-tram van Nederland, maar zo’n tram krijgt Den Haag niet.

Initiatiefnemers Sander en Mariska Pronk van het bedrijf Excursieweb.nl maakten met familie voor hun eigen huwelijksfeestje een high tea-rit elders in het land. Familie was zo enthousiast, dat ze besloten met hun bedrijf een soortgelijk uitje aan te gaan bieden. Met de HTM spraken ze af de partytram te huren, maar toen het vervoersbedrijf er achter kwam dat het niet bij 1 ritje zou blijven bleek het toch ingewikkelder dan gedacht.

Daarvoor is een bedrijfsplan nodig en moet aan allerlei voorwaarden worden voldaan. Zo mogen er geen hete drankjes zoals thee worden geschonken want als de tram een wissel passeert kan iemand dat over zich heen krijgen. Het al bestaande tramrestaurant, de ‘Hoftrammm’ is jaren bezig geweest met het maken van de plannen om te kunnen voldoen aan alle regels.

Leuk idee, maar gaat niet door
Die tijd en moeite konden de mensen van de high tea-tram er niet in steken en dus kon de HTM geen toestemming geven voor wat ze een ‘leuk initiatief’ noemen.

Bron: Omroepwest.nl

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.