Lifestyle, Wijn & Bubbels

Amsterdam Tinto, een wijncocktail om te delen

5 mei , 2019  

Met de lancering van Amsterdam Tinto heeft Amsterdam nu haar eigen wijncocktail. Dit nieuwe, lekkere drankje met alleen natuurlijke ingrediënten drink je samen want sharing is caring (en het is ook nog eens veel gezelliger)! Het formaat van de fles, 33 centiliter, is namelijk bewust gekozen zodat je er ruim twee glazen uit haalt. In deze hectische en drukke tijd wil Amsterdam Tinto hiermee benadrukken dat het belangrijk is om samen te genieten van dingen die er echt toe doen. Bestel op het terras of aan de bar eens iets anders, bestel Amsterdam Tinto en “share your drink, keep your company”. Tenzij je enorme dorst hebt natuurlijk.

Amsterdam Tinto heeft een verfrissende en unieke smaak door de combinatie van onder andere rode wijn, citroen, grapefruit en bruisend water. De hoogwaardige wijncocktail heeft een laag suikergehalte en een laag alcoholpercentage (4,9%). Adviesverkoopprijs: € 7,00.

Local wordt glocal
Qua drank kun je in 2019 niet om deze trend heen. De golf van internationalisering gaat door. Met o.a. Spanje als inspiratiebron en Duitse wijn als een van de ingrediënten kan Amsterdam Tinto met recht een internationaal drankje genoemd worden!

Originated in Andalusia
Amsterdam Tinto is gebaseerd op het populaire Spaanse drankje Tinto de Verano; een combinatie van een koele rode wijn met zoete, koolzuurhoudende limonade. Maar dan in een hoogwaardige, niet zoete variant.

Grown in Germany
Amsterdam Tinto is gemaakt met een van de beste wijnen uit het bergachtige gebied de Pfalz, in Zuid-Duitsland. Dit is een van de grootste wijn producerende regio’s in Duitsland en bekend vanwege haar kwaliteitswijnen.

Refreshed and Refined in Amsterdam
Na 3 jaar testen, proeven, verfijnen in Amsterdam is Amsterdam Tinto een feit. Een heerlijke cocktail met een perfecte mix van smaken die de prachtige stad weerspiegelt waarin het is ontstaan.

‘Eén van de lekkerste drankjes van 2019’
Amsterdam Tinto is het verhaal van de filmmaker Wiebe van den Ende en huisarts Anna Möller. Ze combineerden hun passie voor het creëren, delen en genieten van het leven… en goten het in een fles. Toen zij op het idee kwamen om de Tinto de Verano eigen te maken tot een hoogwaardige en niet zoete variant wisten ze dat ze iets unieks in handen hadden. En wat is een betere bevestiging dan vlak na de lancering gelijk als finalist van de Amsterdam Food pitch (finale is 14 juni) tot een van de lekkerste drankjes van 2019 uitgeroepen te worden!

Amsterdam Tinto is verkrijgbaar bij horeca, delicatessenwinkels en speciaalzaken in Amsterdam en omgeving en de lijst van verkooppunten groeit met de dag. Benieuwd waar je kunt genieten van deze nieuwe wijncocktail of wil je meer informatie? Kijk op www.amsterdamtinto.com.

, , , , , , ,



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.