Hardware, Lifestyle, Sport & bewegen

Apple Watch bedient je GoPro

17 dec , 2015   Video

GoPro maakt ondanks toenemende concurrentie nog steeds de meest populaire actiecamera. De laatste modellen laten zich via Wi-Fi op afstand besturen. De nieuwste update van de GoPro-app brengt die bediening ook naar de Apple Watch.

De belangrijkste functies van de camera, zoals het starten van de opname en overschakelen van foto naar video werken nu vanaf je pols. De iPhone-app zelf krijgt een snellere trim and share-functie.

GoPro heeft de opname-knop ook in een complicatie op de wijzerplaat geplaatst. Daarnaast zendt de camera ook video naar de Apple Watch en is het mogelijk om tijdens het opnemen snel hoogtepunten te markeren met de highlight-knop. Handig als je een GoPro gebruikt op een helm of een ander moeilijk toegankelijke plaats.

De iPhone-app zelf kent slechts kleine verbeteringen. Zo kun je nu accuraat op de iPhone zoeken naar een frame en dat direct als een foto van hoge resolutie opslaan. De navigatie van de trim and share-functie is verbeterd zodat je sneller fragmenten en highlights kunt opzoeken, monteren en delen.

Helaas is het nog niet mogelijk om ongecomprimeerde 4K video naar de iPhone te uploaden. Volgens de fabrikant is de iPhone 6s daar nog niet krachtig genoeg voor.

Bron: OneMoreThing.nl

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.