Horeca & Gastronomie, Koffie, Persberichten

Nieuwe eigenaar voor Kaldi Hengelo

31 aug , 2018  

Na bijna 4 jaar franchisenemer bij Kaldi te zijn geweest is het tijd voor Roberto Harmeling om het stokje over te dragen. Een nieuwe eigenaar betekent een flinke opfrisbeurt. Deze week wordt er hard gewerkt aan de Kaldi aan de Wemenstraat om iedereen per 1 september 2018 weer in een up-to-date omgeving van koffie te voorzien. “Nadenken over nieuwe plannen, deze plannen tot uitvoer brengen en dan vanaf 1 september weer open. Ik heb er zin in!”, aldus Arnold Nabbe, met trots de nieuwe eigenaar van Kaldi Hengelo.

Verbouwing aan Wemenstraat 12
De koffiespeciaalzaak aan de Wemenstraat wordt deze week verbouwd en is daarom tijdelijk gesloten. Op de ramen hangt in grote letters ‘Vernieuwing’, en ‘Heropening 1 september!’. De muren krijgen een nieuwe lik verf en de vloer wordt vernieuwd. Je kunt het resultaat al snel zien. Vanaf aankomende zaterdag kun je de vernieuwde vestiging komen bewonderen en je koffie weer komen drinken en/of kopen voor thuis.

Nieuwe eigenaar Kaldi Hengelo
Arnold Nabbe, tot voor kort werkzaam in de ICT, gaat de Kaldi in Hengelo overnemen. “Ik had altijd al de droom om echt iets voor mezelf te gaan doen. Eigen ondernemer zijn, dat was mijn droom. Ook heb ik altijd al interesse gehad in koffie. Toen ik het bericht zag dat Kaldi Hengelo ter overname werd aangeboden, liet dit mij niet meer los. En al snel was alles rond. Na mijn hele leven werkzaam te zijn geweest in de ICT sector is het nu tijd voor iets compleet anders en nieuws!”, zegt Arnold. 

De toekomst van Kaldi
Kaldi is een franchiseformule met 30 koffiespeciaalzaken in Nederland, drie in China en sinds kort ook een vestiging in Denemarken! Je kunt er koffie proeven, drinken, maar ook kopen voor thuis. Daarnaast vind je bij Kaldi espressomachines en alle aanverwante artikelen om de lekkerste koffies te kunnen zetten. Voor de toekomst heeft Kaldi een duidelijke visie voor ogen: Iedereen laten genieten van ‘goede’ koffie en thee. Kaldi wil iedereen daarom graag meenemen in de wereld rondom koffie en thee. Daarnaast is Kaldi altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers en wordt er graag gebruik gemaakt van jouw passie.

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.