Horeca & Gastronomie

VENUEZ Modern Hospitality Show verplaatst naar het najaar #venuez

20 mrt , 2020  

Naar aanleiding van de ernstige situatie rond het COVID-19-virus, heeft Marvin Media beslist om het vakevent VENUEZ Modern Hospitality Show van 4 en 5 mei te verplaatsen naar het najaar. Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen door het zekere voor het onzekere te nemen en bovendien maken de actuele omstandigheden het onmogelijk om een kwalitaitief event neer te zetten.

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisterenavond nieuwe bijkomende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Coronavirus tegen te houden. Deze nieuwe maatregelen gaan in vanaf 12.00 vandaag en zijn tot 5 april van kracht. Nooit eerder geziene maatregelen dus. Ons vakevent VENUEZ Modern Hospitality Show had normaal gezien een maand later moeten plaatsvinden, maar daar zijn wij na zeer veel overleg van afgestapt. Het is koffiedik kijken of de rust tegen dan teruggekeerd zal zijn en of de maatregelen al dan niet zullen worden verlengd. De onzekerheid noopt ons om zelf ook drastisch te handelen, dit is een kwestie van overmacht.

Als organisatie hopen wij dat de situatie snel onder controle zal zijn en dat het virus zo min mogelijk slachtoffers maakt. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, medewerkers, standhouders en partners staan steeds voorop, en ons evenement mag in geen geval een rol spelen bij een mogelijke verdere verspreiding. Dat moet ten allen tijde worden vermeden. Als organisator moeten we en willen we hierin onze verantwoordelijkheid nemen.

Bovendien merken we vanuit de sector een grote ongerustheid. Tijd dus om knopen door te hakken en duidelijkheid te scheppen naar onze exposanten en bezoekers: VENUEZ X zal doorgaan op 21 en 22 september 2020. Iedereen die ingeschreven is, blijft uiteraard ook ingeschreven als exposant en/of partner.
Deze beslissing werd uiteraard niet lichtzinnig en na uitvoerig overleg genomen. We betreuren dit, maar zijn tegelijk ook optimistisch: de komende tijd zullen we optimaal gebruiken om samen met al onze partners de voorbereidingen te treffen. We zijn er ten volste van overtuigd dat we iets heel bijzonders gaan maken van het evenement op de nieuwe data.

, , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.