Koffie

Filterkoffie vers van de molen

3 mei , 2019   Gallery

Filterkoffie van versgemalen koffiebonen is trendy maar vooral erg lekker. Daarom introduceert Melitta een filterkoffiezetapparaat met geïntegreerde koffiemolen: AromaFresh. De versgemalen koffie gaat rechtstreeks naar de koffiefilter en het bereidingsproces start automatisch. Zo proef je de mooie aroma’s die vrijkomen tijdens het subtiele filterproces. Pure harmonie in elk vers gezet kopje koffie.

De koffiemolen heeft een instelbare maalgraad, waardoor je volop kunt variëren met de smaak van de koffie. Hoe fijner gemalen, hoe meer smaak de koffie krijgt. Met één druk op de knop stel je de maalgraad in op mild, medium of sterk. Het is ook mogelijk om met de grind-off-functie de molen uit te schakelen als je koffie wilt zetten met voorgemalen koffie.

Filterkoffie is Melitta
Melitta Bentz ontketende met de uitvinding van de koffiefilter meer dan 100 jaar geleden een ware revolutie voor de bereiding van koffie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Melitta zelf komt met het AromaFresh filterkoffiezetapparaat.

De AromaFresh heeft veel functies en een opvallend makkelijke bediening. De functies zijn eenvoudig terug te vinden op het overzichtelijke LCD-display. Met de timer drink je op ieder gewenst tijdstip verse koffie. De warmhoudplaat houdt de koffie tot een uur perfect op temperatuur. Uit één pot koffie haal je tot wel tien kopjes, ideaal als je visite hebt.

Het bonenreservoir en de maalkop zijn uitneembaar zodat je ze makkelijk kunt reinigen. Verder is de AromaFresh voorzien van een 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag. Het apparaat laat automatisch laat weten wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Eén druk op de knop volstaat dan om het ontkalkingsproces te starten.

Informatie
De Melitta® AromaFresh is verkrijgbaar bij Electrozaken en webshops. Kijk voor de verkooppunten op www.melitta.nl. Consumentenadviesprijs € 159.

, , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.