Evenementen, Koffie, Lifestyle

Kaldi mobiel verovert Bergen op Zoom

9 jun , 2015  

Kaldi Mobiel, een concept van Kaldi koffie & thee, verovert langzaam maar zeker Bergen op Zoom. De mobiele koffiebar duikt overal in die regio op, op festivals, beurzen en andere evenementen.

Franchisenemer Ger Haverkamp heeft recent een tweede Kaldi Mobiel aangeschaft. Hij startte vier jaar geleden met zijn eerste Kaldi Mobiel in de regio Bergen op Zoom. In korte tijd was hij een graag geziene gast op festivals, beurzen en andere evenementen om de koffie en thee catering te verzorgen. De vraag oversteeg de capaciteit en daarom werd het tijd voor een tweede Kaldi Mobiel.

Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien. Jeroen Dammers, verantwoordelijk voor Kaldi Mobiel op het hoofdkantoor in Zwolle: “Het toont de mogelijkheden van de formule. En Ger maakt daar optimaal gebruik van. Hij laat zien dat je een goede boterham kunt verdienen met het zetten van een goede kop koffie of thee op locatie.”

Respons
De Kaldi Mobiel formule bestaat nu zo’n vijf jaar. Dammers: “Meest voorkomende respons van gasten is dat het leuk is om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien.” Deze bar biedt ruimte voor een Mirage, de toonaangevende koffiemachine voor liefhebbers, waarmee cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s kunnen worden gemaakt.

Bron: @FoodClicks (Martijn Louws)

, , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.