Horeca & Gastronomie, Koffie, Lifestyle

Klutch

12 jan , 2015  

Een leuk en betaalbaar hebbedingetje bij de thee en koffie. Dat is de ‘klutch’, een vinding van acht vierdejaars mbo-studenten van Groenhorst Velp die met een frisse blik en veel enthousiasme een minionderneming runnen. De klutch is een klein houdertje dat je eenvoudig aan je koffie- of theekopje hangt en een schoteltje overbodig maakt. Je kunt er een theezakje in doen, maar bijvoorbeeld ook melk, suiker of een koekje.

Bij Groenhorst Velp volgen de jonge ondernemers een opleiding op managementniveau (niveau 4). Met de minionderneming doen ze veel ervaring op. ”Mijn doel voor dit project is om kennis en inzicht te krijgen in ondernemerschap. Daarnaast vind ik het interessant om in teamverband te werken. Door vernieuwend te denken en ons in te leven in de consument, willen wij onze minionderneming tot een groot succes maken”, aldus Gido Luiten die in het examenjaar van zijn opleiding Manager Natuur en Leefomgeving zit. Zijn functie in de minionderneming is directiesecretaris. De andere studenten zijn Samira Hulst (directeur), Tara Gijsberts (verkoopmanager), Kimberley Nusselder (personeelsmanager), Marijn Meeussen (PR manager), Thijs Jetten (financieel manager), Mart Albers (voorraadbeheer) en Frank van Ommeren (inkoopmanager).

De klutch is er in verschillende kleuren en wordt in een setje van vier stuks voor € 2,95 verkocht in een milieuvriendelijke verpakking. De luxe versie in mat zwart design komt op € 4,50. Meer informatie is te vinden op http://klutch.webnode.nl/ of www.facebook.com/klutcharnhem.

Bron: NationaleOnderwijsgids.nl

, ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.