Horeca & Gastronomie, Koffie, Lifestyle

Nespresso limited edition ice coffee

29 jun , 2017  

Nespresso introduceert Intenso on Ice en Leggero on Ice, de eerste Limited Edition koffies die speciaal zijn gecreëerd om perfect samen te gaan met ijs. Koffieliefhebbers kunnen nu thuis een verfrissende ijskoffie bereiden met deze twee unieke en gebalanceerde blends, die ook met ijsblokjes hun rijke koffiesmaak behouden.

Speciaal voor tijdens de mooie zomerdagen, heeft Nespresso voor het eerst twee koffies ontwikkeld die als bijzonder rijke en delicate ijskoffies bereid kunnen worden. De Limited Editions zijn twee evenwichtige blends met ieder een eigen smaakprofiel. Leggero on Ice is mild met fruitachtige tonen en subtiele nootaccenten. Bereid met melk komen vooral de zoete aroma’s naar voren met een delicaat gebrand accent. Intenso on Ice is een intense ijskoffie met gebrande aroma’s en subtiele accenten van hout en cacao. Als Intenso on Ice macchiato heeft deze koffie een zachte en romige textuur met gebrande tonen en een vleugje biscuit.

Met de Limited Editions Leggero on Ice en Intenso on Ice maakt Nespresso het voor iedereen mogelijk om thuis van de perfecte ijskoffie te genieten. Een heerlijke verfrissing tijdens de warme zomermaanden. In drie eenvoudige stappen maak je ijskoffie met de ideale verhoudingen:

Bereidingswijze:
STAP 1 Doe drie ijsblokjes in een glas.
STAP 2 Voeg 40 ml Intenso on Ice of Leggero on Ice toe en laat de hete koffie rechtstreeks over de ijsblokjes lopen.
STAP 3 Voeg 90 ml koud water of melkschuim toe en roer door de koffie.

Tips van de Nespresso Experts:
•Als je grotere ijsklontjes gebruikt, blijft de ijskoffie langer koud. Grote ijsblokjes smelten namelijk langzamer.
•Liefhebbers van intense koffie kunnen het recept aanpassen door de espresso te vervangen door twee kopjes ristretto (2x 25 ml) van de Intenso on Ice of de Leggero on Ice.

Verkrijgbaarheid en prijs
Intenso on Ice en Leggero on Ice zijn vanaf 19 juni voor een beperkte periode verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques en online te bestellen via de Nespresso app en op www.nespresso.com.

Prijs: € 4,50 per etui van 10 capsules.

, , , ,Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.