Horeca & Gastronomie, Koffie

Tweede Kaldi vestiging in Maastricht

12 mrt , 2019  

Achter het Vleeshuis 25 in Maastricht, kun je vanaf 17 maart terecht bij een nieuwe sfeervolle Kaldi-winkel. Eigenaar Bram Meulders (37) neemt je graag mee in de wereld van koffie en thee. Bram: “Als groot liefhebber van koffie en kwaliteit zie ik er naar uit hier de lekkerste koffie te gaan schenken en mensen te adviseren over de mooiste machines en accessoires.”

Warmte en diepgang
Bram werkte voorheen in het bank- en verzekeringswezen. Hij merkte dat hij het als relatiemanager fijn vond om warmte en diepgang in het contact met zijn klanten te brengen. Graag brengt hij dezelfde warmte en aandacht in zijn koffiewinkel, vanaf nu vergezeld door zijn heerlijke koffie en versnaperingen. Hij kwam met Kaldi in aanraking door Michel Pijpers, die de andere Kaldi Winkel in Wijck runt. In deze koffiespeciaalzaak kocht hij al sinds jaar en dag Lavazza koffiecups voor thuis.

Alleen uitzonderlijk lekkere koffie
Bram vindt het belangrijkste in zijn ondernemerschap om alléén uitzonderlijk lekkere koffie aan te bieden. Uiteraard heeft Kaldi koffies met duurzame herkomst in het assortiment. Voor een goede espressomachine bent u er ook op het juiste adres. Met de start van zijn Kaldi-vestiging wil Bram de straathoek van het Minckelersstraatje en Achter het Vleeshuis in Maastricht nieuw leven inblazen.

Uitnodiging opening 17 maart
Op zondagmiddag 17 maart ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom om de nieuwe Kaldi-vestiging te bewonderen. Voor alle bezoekers geldt dat deze middag het tweede kopje koffie gratis wordt aangeboden.

, , ,



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.